Έχουν αρχίσει τις προετοιµασίες , αφού σύντοµα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αλλοι µέσα στο καλοκαίρι και άλλοι µόλις το αποχαιρετήσουν. Τα λαµπερά ζευγάρια της showbiz θα έχουν την ευκαιρία να καλέσουν όλους όσους επιθυµούν, αφού τα µέτρα είναι πια χαλαρά, και να γιορτάσουν µε όποιον τρόπο θέλουν την ένωσή τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Σε λίγες ηµέρες η Μαρία Ηλιάκη θα αρχίσει να προετοιµάζεται για τον γάµο της και τη βάφτιση της κόρης της, που έχουν αποφασίσει µε τον σύντροφό της να γίνουν µαζί στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Κρήτη. Η µικρή θα ονοµαστεί Κατερίνα, όπως λένε και τη µητέρα του Στέλιου Μανουσάκη. Οπως γίνεται αντιληπτό, η παρουσιάστρια τηρεί την ελληνική παράδοση, που λέει ότι το πρώτο παιδάκι της οικογένειας παίρνει το όνοµα από το σόι του µπαµπά.

Survivor

Η Μαρία Αντωνά και ο Αρης Σοϊλέδης, που βρίσκεται στο «Survivor», θα ενωθούν µε τα ιερά δεσµά του γάµου λίγο πριν από το 2023. «Σκεφτόµαστε ο γάµος µας να γίνει τον ερχόµενο Σεπτέµβριο, όµως περιµένω τον Αρη για να ορίσουµε ηµεροµηνία και µέρος», είχε πει η ραδιοφωνική παραγωγός. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει ήδη βρει και το νυφικό. Οσον αφορά τους κουµπάρους, το ζευγάρι τούς έχει βρει εδώ και καιρό και θα είναι οι καλοί τους φίλοι Κώστας Φραγκολιάς µε τη σύντροφό του, Δώρα, και ο Απόστολος Ρουβάς µε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αφού η κουµπαριά έγινε µέσα στο «Survivor». Σχετικά µε την πρόταση γάµου, έγινε σε ένα σκάφος απέναντι από το γήπεδο του ΣΕΦ.

Στα καλύτερά της

Και η Δήµητρα Αλεξανδράκη διανύει µία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, καθώς εδώ και µερικούς µήνες ετοιµάζει τον γάµο της, που θα γίνει φέτος. Η πρόταση έγινε έξω από τον Αγιο Αιµιλιανό, στο Πόρτο Χέλι. Το ζευγάρι είναι µαζί από την 1η Σεπτεµβρίου του 2020, ενώ ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η Δήµητρα έχει βρει τον άνδρα της ζωής της στο πρόσωπο του συντρόφου της, Δηµήτρη, για τον οποίο όµως γνωρίζουµε ελάχιστες πληροφορίες. Οπως έχει δηλώσει η ίδια, ο σύντροφός της δεν αγαπά τη δηµοσιότητα και γι’ αυτό σπάνια κυκλοφορούν µαζί, ενώ είναι ο µόνος µε τον οποίο νιώθει ασφάλεια και την επιθυµία να δηµιουργήσει οικογένεια και να γίνει σύντοµα µανούλα.

Στην Κρήτη

H Κόνι Μεταξά ετοιµάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας µε τον αγαπηµένο της, Μάριο Καπότση, στις 9 Ιουλίου. Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε τον περασµένο Φεβρουάριο, θα χορέψει τον χορό του Ησαΐα στην Κρήτη, µε κουµπάρο τον Ιωάννη Αγγελόπουλο, τον «βασιλιά της κερατίνης», και τη σύζυγό του, Στεφανία. Ο γάµος θα γίνει στο πανέµορφο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίµ, στον οικισµό Φαλάσαρνα. Στο Μυστήριο το ερωτευµένο ζευγάρι θα έχει κοντά του συγγενείς και φίλους µε τους οποίους επιθυµεί να µοιραστεί τη χαρά του. Πρώτος και καλύτερος θα είναι εκεί ο πατέρας της µέλλουσας νύφης, Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία παραδίδοντάς τη στον γαµπρό. Αυτή την περίοδο η Κόνι ετοιµάζει το νυφικό της, ενώ ξέκλεψε λίγες ηµέρες από την προετοιµασία του γάµου της και µαζί µε τις φίλες της ταξίδεψε µέχρι τη Σαντορίνη για να κάνει το bachelorette.

Άρωμα «Σασμού»

Ο «Αστέρης» από τον «Σασµό» ετοιµάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας µε την αγαπηµένη του, Γεωργία Κρασσά, ενώ το Μυστήριο θα λάβει χώρα στο Κορωπί. Το ζευγάρι, που πριν από περίπου έναν χρόνο υποδέχτηκε το πρώτο του παιδάκι, τον Αχιλλέα -όπως είναι το όνοµα που θα πάρει-, αποφάσισε µετά το σύµφωνο συµβίωσης που έχει υπογράψει να προχωρήσει και στον γάµο. Σε ένα διάλειµµα από τις επαγγελµατικές του υποχρεώσεις και λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Ορφέας Αυγουστίδης αποφάσισε µε µερικούς φίλους του να νοικιάσουν ένα σκάφος, απολαµβάνοντας το bachelor στη θάλασσα. «Εχουµε κάνει σύµφωνο συµβίωσης και µέσα στο 2022 θα κάνουµε γάµο και βάφτιση σε στενό κύκλο, για φίλους και συγγενείς», είχε πει ο Ορφέας.

Μικρή αναβολή

Η Νεσχάν Μουλαζίµ ετοιµάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας µε τον σύντροφό της, Στέλιο Πολογεώργη, µε τον οποίο είναι µαζί από το 2019. Το Μυστήριο είχε προγραµµατιστεί να τελεστεί στις 13 Ιουνίου, στην Αγία Μαρίνα, στο Reef Athens Riviera, αλλά η ηµεροµηνία ακυρώθηκε. «Το ακυρώσαµε λόγω κορονοϊού και επειδή τα σύνορα είναι κλειστά», είπε στο Secret.

«Η οικογένειά µου, οι συγγενείς µου και οι φίλοι µου δεν θα µπορούσαν να ταξιδέψουν από την Τουρκία. Επίσης, την περίοδο αυτή υπάρχει άγχος και στρες, οπότε όλοι κοιταζόµαστε καχύποπτα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για να κάνουµε τον γάµο µας», είχε αποκαλύψει επίσης µιλώντας στο «Secret» η Νεσχάν Μουλαζίµ. «Σκεφτόµαστε να κάνουµε έναν πολιτικό γάµο τώρα, µόλις φύγει ο κορονοϊός, και αν συνεχιστεί η κατάσταση, να κάνουµε τον θρησκευτικό γάµο µετά, πρώτα ο Θεός», είχε πει.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 4 Ιουνίου 2022.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς ασθενοφόρο τα βράδια το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης!
Επόμενο άρθροΘρίλερ στη Δράμα: Νεκρό ζευγάρι – Σκότωσε την γυναικα του και αυτοκτόνησε