Προβληματίζει το ΠΑΣΟΚ η εμπλοκή της Ευρωβουλευτού κ. Εύα Καϊλή στο σκάνδαλο του Κατάρ. Ο πρώην βουλευτής κ. Σάββας Εμινίδης σημείωσε πως είναι απαράδεκτο το όλο γεγονός και η ίδια ούτως ή άλλως ήταν ξένο Σώμα για το κόμμα.

Αρχικά ανέφερε ότι “Καταρχάς θα πρέπει να πούμε ότι σαφώς και όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και δεν μπορούμε να τσουβαλιάζουμε όλους σε κάποια νοοτροπία ότι γίνεται ένα παιχνίδι εις βάρος του κόσμου.

Ο καθένας δείχνει τι είναι στην κοινωνία, η κοινωνία ξέρει και από εκεί και πέρα έχουμε τα πάντα. Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρουλάκης επέδειξε ταχύτατα πολιτικά αντανακλαστικά και δεν άφησε να περάσει ούτε δευτερόλεπτο σε αυτή την φάση και διέγραψε την κ. Καϊλή όταν στο ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα δεν διέγραψαν κανέναν και έδωσαν περιθώρια για μετά, ανάλογα με τις εξελίξεις.

Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι η κ. Καϊλή ήταν ξένο σώμα εδώ και καιρό. Ο Πρόεδρος αν και ήταν Δούρειος Ίππος μέσα στον χώρο δεν ήθελε να διαταράξει την λειτουργία και την ενότητα του χώρου, ούτε και την λειτουργία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που ασχολούνταν με το σκάνδαλο των υποτροπών μια και η κ. Καϊλή ήταν μέλος και ήθελε να ξεκαθαρίσει το σκάνδαλο με τις υποκλοπές ενώ πάσχιζε και για την ενότητα της παράταξης.

Βέβαια πλέον βλέπετε όλοι και δεν θέλουμε να πούμε κάτι, μια και ακούγονται πολλά, όπως για τον κ. Αβραμόπουλο που παραιτήθηκε από ΜΚΟ ή για τον κ. Σχοινά…. Εγώ δεν θα μπω σε αυτό το τρυπάκι. Ο καθένας καταγράφει με την πορεία του, μέσα στην κοινωνία την πορεία του και υπάρχει ένα δεδομένο. Άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίει ένας χώρος Φταίνε πρόσωπα που είναι σε όλους τους χώρους” τόνισε.

Ο ΤΡΟΠΟΣ

Ο ίδιος εκτιμά ότι κάθε κόμμα αντιμετωπίζει διαφορετικά τις ανήσυχες καταστάσεις. “Πριν από λίγο καιρό είχαμε ένα μεγάλο σκάνδαλο όταν Έλληνες χάνουν σπίτια και ο κ. Πάτσης πάει και αγοράζει σπίτια. Μετά από 4 μέρες ο κ. Μητσοτάκης τον διέγραψε. Έχουμε θέμα με τις υποκλοπές. Ο ανιψιός του κ. Μητσοτάκη που είναι υπεύθυνος για όλα αυτά, τι έγινε; Είναι μια χαρά…. Θέλω να πω ότι ο καθένας με άλλη ευαισθησία αντιμετωπίζει το κάθε θέμα.

Ο κ. Μητσοτάκης σκεπάζει πράγματα ενώ το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Ανδρουλάκης φέρνουν πράγματα στην επιφάνεια και δεν αφήνουν καν ψεγάδι. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα του προς κάθε κατεύθυνση. Μας λέει ότι κανείς δεν θα παίξει με τέτοια θέματα. Και για αυτό πιστεύω ότι εκτιμά κάθε προσπάθεια, ξέρει τα πρόσωπα και όλα είναι ξεκάθαρα και για αυτό υπάρχει κριτήριο στον κόσμο.

Όλο αυτό μπήκε εμβόλιμα στην παρουσίαση του προγράμματος του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ με το οποίο θα προχωρήσουμε προς τις εκλογές. Ένα πρόγραμμα που βάζει στο επίκεντρο την παιδεία, τη υγεία, το δημόσιο χαρακτήρα όλων αυτών. Απαντήσεις για ΄θέματα όπως τους πλειστηριασμούς, τα ακίνητα που φεύγουν εκτός, και πολλά άλλα ζητήματα όπως η ακρίβεια, η ανεργία, η τρέλα που μας βασανίζει όλα αυτά τα ζητήματα που απασχολούν στον κόσμο πάνε κάποιοι να τα βάλουν στην άκρη και να καλύψουν τις αδυναμίες της πολιτικής τους. Πρέπει να πάμε με επίκεντρο την πολιτική και τις ανθρώπινες αξίες” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΟι Γιατροί του Κόσμου στην Ελευθερούπολη
Επόμενο άρθροΔ. Αλεξανδρούπολης: Συστήνεται εκ νέου επιτροπή για τη διεκδίκηση της δυτικής χερσαίας ζώνης