Το σημερινό 7-0 δεν αποδίδει δικαιοσύνη στην ψυχή και το πάθος που έβγαλαν οι έφηβοι αθλητές μας στον αγωνιστικό χώρο αλλά ούτε την ευγενή άμιλλα της γηπεδούχου ομάδας .

Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο αποτέλεσμα ανόητων πολιτικών αποφάσεων αλλά και της διαφθοράς και ανοησίας κάποιων ατόμων που εμπλέκονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτές οι πολιτικές δεν επιτρέπουν στην ομάδα μας να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό επαγγελματικό σύνολο μέχρι τις 1 Ιανουαρίου του 2022.

Εκ μέρους της πόλης της Καβάλας και της ομάδας θα ήθελα να συγχαρώ αυτούς τους νέους πολεμιστές. Εμφανίστηκαν για να υπερασπιστούν την πόλη τους και το δικαίωμα της ομάδας να αγωνιστεί στην Super League 2. Αυτοί οι έφηβοι αθλητές εμφανίστηκαν με ψυχή και πάθος απέναντι σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αξίζουν τον θαυμασμό και σεβασμό όλων των Ελλήνων φιλάθλων. Όλοι θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για αυτή την γενιά στην Ελλάδα.

Πόσοι από εμάς θα εμφανίζονταν απέναντι στον Myke Tyson επειδή προσέβαλλε την τιμή της πόλης ή της οικογένειας μας? Αυτά τα παιδιά αυτό έκαναν σήμερα!

Μερικοί από τους φιλάθλους μας επίσης. Ταξίδεψαν χιλιόμετρα μακριά από την Καβάλα για να υποστηρίξουν αυτούς τους νέους μαχητές.

Επίσης θέλω να συγχαρώ τον Πιερικό για την νίκη του εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Η σπουδαία ομάδα με την πρωτοκλασάτη διοίκηση της έδωσαν ένα σωστό παράδειγμα του ευ αγωνίζεσθαι και του Fair Play. Πραγματικό παράδειγμα ομάδας με ψυχολογία πρωταθλητή. Τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία και αναμένουμε να ανταποδώσουμε στην Καβάλα. Ευχόμαστε στην ομάδα και στην όμορφη πόλη της Κατερίνης, την καλύτερη συνέχεια στην τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν.

Alex Haditaghi & AO Kavala

Προηγούμενο άρθροΣτην Καβάλα ο Γιώργος Παπανδρέου
Επόμενο άρθροΞάνθη: Λιθόστρωτο δρόμο 200 ετών αποκάλυψαν εργάτες φυσικού αερίου – Στο φως κομμάτι ιστορίας