Στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) Χρυσοχωρίου στον δήμο Νέστου παραβρέθηκε την Παρασκευή 3/2/2023 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό διαμέρισμα της Νέας Καρυάς.
Επ’ ευκαιρία της συνάντησης, ο κ. Πολίτης συζήτησε με τον δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη και τον πρόεδρο του Τ.Ο.Ε.Β. Γιώργο Δαλακούρα για τα προβλήματα και τις ανάγκες του Οργανισμού. Καθώς επίσης και τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Π.Ε. Καβάλας με σκοπό την προστασία των καλλιεργειών και των οικισμών από πλημμυρικά φαινόμενα, όπως και για την εύρυθμη λειτουργία του Τ.Ο.Ε.Β.
Ο κ. Δαλακούρας ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για το ενδιαφέρον που έχει δείξει στα ζητήματα που του έχουν εκθέσει οι παραγωγοί της περιοχής, αλλά και για τον καθαρισμό τοπικών ρεμμάτων και την προμήθεια μεγάλης ποσότητας τσιμέντου.

Προηγούμενο άρθροΣυγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από το Δήμο Θάσου για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας
Επόμενο άρθροΣτη Βουλή σήμερα ο Μητσοτάκης: Τι θα πει για τις Ένοπλες Δυνάμεις – Αναφορά και στην τροπολογία για τον Κασιδιάρη