Tην παραίτησή του Νίκου Κιοσέ από την θέση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας ανέγνωσε στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, ο πρόεδρος Γιώργος Γραμμένος.
Ο Νίκος Κιοσσές, ο οποίος ανήκε στην παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου, «Ο Τόπος της Ζωής μας» στην σχετική επιστολή προς το σώμα επικαλέστηκε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η διαδικασία αντικατάστασής του Νίκου Κιοσσέ θα ακολουθηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Η ανακοίνωση του Νίκου Κιοσέ:

Σημερα έκλεισε ενας κύκλος, αυτος της ενεργής ενασχόλησης μου με την τοπική αυτοδιοίκηση, ως μέλος του δημοτικό συμβουλίου του δήμου Καβάλας! Η κατασταση, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί! Ο θεσμός της Τ.Α καλείται να παίξει τον ρόλο του κι ακομη παραπάνω, ως εκείνος ο θεσμός που βρίσκεται ή καλύτερα, θα επρεπε να βρίσκεται εγγύτερα στον πολίτη! Αυτο συνιστα μια ευθυνη που δεν αφορά αποκλειστικά τις διοικήσεις, αλλά και τις αντιπολιτεύσεις! Αμφότεροι οφείλουν να συναισθανθούν το μέγεθος της ευθύνης τους απεναντι στους δημότες!

   Με λίγα λόγια, η σημερινή απογοητευτική κατάσταση δεν οφείλεται αποκλειστικά σε αστοχίες και ανεπάρκεια των διοικήσεων, αλλά και σε αντιπολιτευτική ανικανότητα και υποκρισία!

   Φεύγοντας, συστήνω συνεργασίες! Συνεργασίες και συγκλίσεις σε όλα τα επίπεδα! Δεν ειναι όνειρο θερινής νυχτός! Το αντίθετο, ειναι απλό να συμβεί, εάν παραμεριστούν απο όλους ο καιροσκοπισμός, η ψηφοθηρία, το φόβητρο του πολιτικού κόστους και ταυτόχρονα προτάξουν την αποτελεσματικότητα προς οφελος των πολιτών! Μην ξεχνάτε, τα προβλήματα ειναι κοινά και μεγάλα, οι δε λύσεις περιορισμένες και δύσκολες!!!

   Τελος, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που πιστέψατε σε μένα! Ειλικρινά, προσπάθησα να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας! Εσάς που απογοήτευσα, σας ζήτω συγγνώμη! Εσείς που μείνατε ικανοποιημένοι, να είστε πιο απαιτητικοί! Όπως και να’χει, να είστε όλοι σίγουροι οτι θα ξανανταμωσουμε, όταν οι καιροί και οι συνθήκες το επιτρέψουν! Παρακαλώ, απαξιώσετε τους άχρηστους πολιτικούς, οχι την πολιτική! Ευχαριστώ!!!

Προηγούμενο άρθροΑίρονται τα εμπόδια για ασφαλισμένους του ΟΓΑ
Επόμενο άρθροΜετακομίζουν ΟΛΚ και λιμεναρχείο | Πράσινο φώς για μετατροπή σε ξενοδοχείο -Video