Το 1ο ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Καβάλας ήταν ένα από τα δεκαεννιά σχολεία που συμμετείχαν στη γιορτή του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Ελευθερίας.

Τα παιδιά, με στολίδια που έφτιαξαν τα ίδια στο σχολείο τους, στόλισαν το δέντρο τους, περνώντας το μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους πως «Η Διαφορετικότητα είναι φως και ομορφαίνει τον κόσμο».

Σήμερα, ο αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας, Απόστολος Μουμτσάκης, η Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Καβάλας, Κατερίνα Μαρκάκη και η προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Βιβλιοθηκών, Κατερίνα Κουμανίδου, είχαν τη χαρά να παραδώσουν στη Διευθύντρια του σχολείου, Δήμητρα Κελέση, στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, Ελένη Παντάκα και στον μικρό Μωυσή, μία δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ για αγορά βιβλίων, ως βραβείο, για το στολισμό του πιο ευφάνταστου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Προηγούμενο άρθροΚατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης και αντικατάσταση σχαρών ομβρίων υδάτων σε διάφορα σημεία του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΤο αντίο του Νίκου Παναγιωτόπουλου στον Μανώλη Φρατζεσκάκη