thumb

ΠΡΟΣ: Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ καβάλας κο Εμμανουηλίδη

KOIN. :Τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης
ΘΕΜΑ: Σχετικά με το από 21/1/2016 δελτίο τύπου σας.

Αγαπητέ κύριε Εμμανουηλίδη,
Στο από 21/1/2016 δελτίο τύπου που κοινοποιήσατε αναφέρετε μεταξύ άλλων:
«Ως άτομο ασχολούμενο με τα δημόσια, οφείλω να τηρώ την αρχή του μέτρου, να μην παραβιάζω τις αρχές της χρηστής διοίκησης και κυρίως αυτήν της αναλογικότητας. Εκτιμώ ότι με την επιβολή αυθαιρέτων δυσανάλογων επαχθών μέτρων, από την πλευρά της διοίκησης σε βάρος πολιτών για παραβάσεις επουσιώδεις, διαιωνίζεται το κλίμα δυσπιστίας μεταξύ διοίκησης και διοικούμενων. Δημιουργείται ταυτόχρονα σειρά προβλημάτων σε πλειάδα επιχειρήσεων και επιτηδευματιών, οδηγώντας τη Διοίκηση στο πεδίο καταχρηστικής άσκησης της εξουσίας.»
Με μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι επικεντρώνεστε στην κοινωνία και δεν σημειώνετε πουθενά την κομματική ή παραταξιακή πειθαρχία. Και σας ερωτώ δημόσια:
Θα πράξετε το ίδιο εάν και εφόσον έρθει αυτό το έκτρωμα που πληροφορίες το θέλουν να το ονομάζει η κυβέρνηση ασφαλιστικό; Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, θα το καταψηφίσετε κύριε Τάκη Εμμανουηλίδη, εσείς που σημειώνετε παραπάνω ότι η διοίκηση ασκεί καταχρηστική εξουσία σε πλειάδα επιχειρήσεων και επιτηδευματιών όταν επιβάλει αυθαίρετα δυσανάλογα επαχθή μέτρα;;;
Και να σας πληροφορήσω ότι όλη η κοινωνία τα χαρακτηρίζει αυτά τα μέτρα όπως και εσείς οπότε μέχρι εδώ είστε σύμφωνος με την κοινωνία.
Θα χαρώ πολύ να λάβω την απάντηση σας πριν την ενδεχόμενη ψηφοφορία, κατά την οποία και προσωπικά θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις να μη γίνει ποτέ, τουλάχιστον με τα δεδομένα που έχουν παρουσιαστεί. Και προσέξτε κε Τάκη, τα όποια νέα δεδομένα τα ορίζει η κοινωνία και εσείς απλώς τα ψηφίζετε, για αυτό εξάλλου έχετε εκλεγεί και εσείς και όλοι οι βουλευτές. Εξάλλου στην επιστολή σας σημειώνετε και ότι «θεωρώ τιμητικό για την πολιτική μου ηθική υπόσταση και λειτουργία το να υποστηρίζω λόγω και έργω την προστασία των συνανθρώπων μου από την τιμωρητική σε βάρος τους στάση της διοίκησης και στο μέτρο των δυνάμεων και των δυνατοτήτων μου να στέκομαι εμπόδιο στην καταχρηστική άσκηση της εξουσίας».
Παναγιώτης Αρσονιάδης
Κρηνίδες Καβάλας

Προηγούμενο άρθροΣήμερα και Δευτέρα δωρεάν διανομή πορτοκαλιών σε δικαιούχους
Επόμενο άρθροΣυμμετοχή του Επιμελητηρίου Καβάλας στην 20η Τουριστική Έκθεση «EMITT 2016» στην Κωνσταντινούπολη