Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να δηλώσουμε απογοητευμένοι με την συμπεριφορά, τις πράξεις και τα λόγια του τεχνικού επιτελείου αλλά και του προπονητή της ομάδας του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα ενώ ταυτόχρονα δηλώνουμε σοκαρισμένοι και προσβεβλημένοι από το γεγονός πως ο κ. Ρότσα κατηγορεί τη διοίκηση και τον ιδιοκτήτη του συλλόγου μας για μια λεκτική επίθεση μετά την λήξη του παιχνιδιού ενώ ήταν η δική του ομάδα που αρχικά επιτέθηκε φραστικά.

Επίσης η μνήμη του κ. Ρότσα φαίνεται να έχει απώλειες, καθώς στις δηλώσεις που παρέθεσε στα ΜΜΕ μετά την λήξη του αγώνα, δεν αναφέρεται στο γεγονός πως αρχικά ήταν άνθρωποι από τον δικό του πάγκο που επιτέθηκαν φραστικά στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η ένταση που ακολούθησε.

Η ανάρμοστη συμπεριφορά και η λεκτική επίθεση από τον κύριο Ρότσα και το προσωπικό του έχουν καταγραφεί από κάμερες και θα χαρούμε να τους στείλουμε ένα αντίγραφο του βίντεο που θα δείχνει την προαναφερθείσα επίθεση.

Τέλος, το γεγονός πως προκλήθηκαν ζημίες στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένών του «Ανθή Καραγιάννη» από τους ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού, μας δημιουργεί ακόμη περισσότερη απογοήτευση και σίγουρα δεν τιμά την φιλοξενούμενη ομάδα.

Ως οργανισμός, δεχόμαστε συνεχόμενες επιθέσεις από τον περασμένο Αύγουστο και δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλο αυτές τις ενέργειες!

Είμαστε μια υπερήφανη πόλη, με μια υπερήφανη ομάδα και πλούσια ιστορία και δεν πρόκειται να ανεχθούμε καμία προσβολή προς τον οργανισμό μας!

Προηγούμενο άρθροΣτη Ζαρκαδιά ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος διαπραγματεύσεων Ρωσίας-Ουκρανίας – Για «μικρές θετικές εξελίξεις» κάνει λόγο το Κίεβο