Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου), η οποία καθιερώθηκε το 1966 από τη Διεθνή Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα και συμπίπτει με την ημερομηνία γέννησης του Δανού Παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (2 Απριλίου 1805), η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», διοργανώνει ένα εορταστικό διήμερο για παιδιά με τίτλο: Βιβλιομπερδέματα.

📖 Πέντε ήρωες βιβλίων ξεγλιστρούν από τις ιστορίες τους και μπερδεμένοι φτάνουν στην είσοδο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης καθώς και στο πάρκο που βρίσκεται έξω από το παράρτημα της βιβλιοθήκης της Τοπικής Κοινότητας Ζυγού.
Απελπισμένοι ψάχνουν να βρουν το δρόμο της επιστροφής και χρειάζονται τη βοήθεια των παιδιών.
Ήρωες ιστοριών, ένας συγγραφέας χωρίς έμπνευση και πολλά παιδιά βιβλιομπερδεύονται και αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις.
Τι λέτε θα τα καταφέρουν;

Για να το διαπιστώσετε αρκεί και μόνο η συμμετοχή σας στα «βιβλιομπερδέματα».

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00 ραντεβού στην είσοδο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Κασσάνδρου 6) και την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 και ώρα 11:00 στο πάρκο έξω από τη Βιβλιοθήκη της Τοπικής Κοινότητας Ζυγού, για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου.

‼️ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα Υγειονομικά Πρωτόκολλα (η χρήση μάσκας απαραίτητη).

Προηγούμενο άρθροΝέες πληροφορίες για την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού
Επόμενο άρθροΗ Energean ανέθεσε στην Halliburton τη μελέτη υπεδάφους για την αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο