Σε ηλικία 71 ετών πέθανε ο Κώστας Κωνσταντινίδης επι σειρά ετών διαιτητής ποδοσφαίρου.

Η οικογένεια του Κεραυνού Κρηνίδων θλίβεται βαθειά για το χαμό του Κώστα Κωνσταντινίδη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους!!!
Καλό παράδεισο κύριε Κώστα!!!

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια ενός αγαπητού ανθρώπου του ποδοσφαίρου και συνάμα εξαιρετικού επιστήμονα, του κλάδου της οδοντιατρικής, του Κώστα Κωνσταντινίδη.

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης διετέλεσε για χρόνια διαιτητής, φτάνοντας να διευθύνει μέχρι και αγώνες εθνικών κατηγοριών. Επίσης, αποτέλεσε πρόεδρος και παράγοντας της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας.

Οι γνώσεις του και η αγάπη του για το άθλημα τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους, προσφέροντας βοήθεια και στήριξη σε όποιον του τις ζητούσε. Η επιστημονική του επάρκεια, η σοβαρότητα και το ήθος του έκαναν άπαντες να τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό και εκτίμηση. Αυτές οι αρετές του θα λείψουν σε όλους μας. Σύσσωμη η ΕΠΣ Καβάλας εύχεται Καλό Ταξίδι στον αγαπημένο Κώστα και δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Θα σημειώσουμε πως ο Κώστας Κωνσταντινίδης ήταν από τους… υπερασπιστές της ύπαρξης του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου και μάλιστα ήταν πρόεδρος αυτού για πολλά χρόνια. Έδωσε μάχες γι΄αυτόν, ιδίως μετά την απόφαση να ενσωματωθούν οι διαιτητές στις ΕΠΣ. Έπαιξε ποδόσφαιρο και στη συνέχεια ήταν από τους μεγάλους δασκάλους της τοπικής διαιτησίας, νικήθηκε από τον covid-19. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο (19/5) στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στις Κρηνίδες.

Προηγούμενο άρθροEurovision 2021: Πυρκαγιά η Έλενα Τσαγκρινού στη σκηνή με το El diablo
Επόμενο άρθροΒρέθηκε ο ηλικιωμένος που αγνοούνταν στη Καβάλα