Απρόσμενο θάνατο είχε η Make-up Artist, Βικτώρια Γρόσου, μια γυναίκα με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της ομορφιάς, που βοήθησε και έδωσε έμπνευση σε άλλες γυναίκες για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Τα άτομα του χώρου είναι συγκλονισμένα από τον χαμό της, έστειλαν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και μιλούν για την καλοσύνη της, αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο κατάφερε να αλλάξει τα πάντα στον χώρο της ομορφιάς.

Μάλιστα, η εταιρία της «makeup4pro.gr», ανακοίνωσε μέσα από story της στο Instagram πως θα ακυρώσει την παρουσία της στην beauty έκθεση, που θα διεξαχθεί 5-7/11, λόγω πένθους.

Παρά την ανακοίνωση του θανάτου της, δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα η αιτία.

Η ανακοίνωση της ομάδας της

«Με θλίψη σας ανακοινώνουμε πως η Queen μας, μέντορα μας και πολυαγαπημένη μας Victoria Grosu μας αποχαιρέτησε σήμερα για τους ουρανούς.

Η μνήμη της και το έργο της θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις ζωές μας, που τόσο δημιουργικά άλλαξε και ενέπνευσε!

Η ομάδα που η ίδια επέλεγε να βρίσκεται στο πλάι της , δεσμεύεται να συνεχίσει το όραμα της και το έργο της με πάθος και αγάπη όπως η ίδια έκανε πάντα.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 5/11 στο Παλαιοχώρι Καβάλας στον Ιερό Ναό Ταξίαρχων στις 15:00.

Τα μαθήματα των σχολών BTC θα παύσουν για 10 ημέρες και τα social media θα βρίσκονται ανενεργά για 40 ημέρες, προς μνήμη της παντοτινής μας mentor».

Τι έγραφε η ίδια στην ιστοσελίδα της

«Έχοντας ως πιστεύω ότι “τίποτα στη ζωή δεν είναι ακατόρθωτο” ήθελα πρώτα με το δικό μου παράδειγμα να το αποδείξω για να μπορώ να είμαι η στήριξη των παιδιών μας.

Γιατί ναι, στο BTC είστε τα παιδιά μου και ο στόχος μου είναι τα παιδιά μου να κατακτήσουν τις υψηλότερες κορυφές.

Με εμπειρία άνω των 16 ετών, σπουδάζοντας και διδάσκοντας σε διάφορες χώρες και διάφορες σχολές, ήθελα να δημιουργήσω μια μοναδική μεθοδολογία, σχολή, οικογένεια που ονειρευόμουν να φοιτήσω και εγώ. Μαζεύοντας τα πλην και τα συν σήμερα σας περιμένω στο πλευρό μου, κρατώντας την πυξίδα στο ένα χέρι και εσάς από το άλλο χέρι, να ανέβουμε με το κεφάλι ψηλά στην υψηλότερη κορυφή. Εκεί που αξίζει να είναι ένας απόφοιτος του BTC.

Γιατί τα όρια είναι εκεί που τα καθορίζουμε εμείς, ενώ εδώ τα όρια δεν υπάρχουν».

Προηγούμενο άρθροΟ Νίκος Παναγιωτόπουλος με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Ουκρανία
Επόμενο άρθροΟ Γιάννης Μανιάτης στην Καβάλα για το Ενεργειακό ζήτημα