Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εκλογής του ΔΣ και των ΔΣ της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Κωνσταντίνος Πεφάνης.

Όπως ανέφερε “Η διαδικασία αλλά και η όλη ψηφοφορία προβλέπεται να επικυρωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Έτσι έγινε, έγινε ο έλεγχος και όλα ήταν ορθώς πραγμένα. Επομένως αφού εγκρίθηκαν τα αποτελέσματα, μια έγκριση τυπική και ουσιαστική, μπορούμε να προχωρήσουμε στις διεργασίες.

Μπορεί πλέον να συνεδριάσει και το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και οι επιτροπές . Είναι τυπική διαδικασία αλλά ελέγχει πιθανά λάθη και απροσεξίες. Βέβαια η διαδικασία έγινε με προσοχή, τα αποτελέσματα είναι δεδομένα και μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε στις συνεδριάσεις μας που τώρα πια μπορούν να ξεκινήσουν».

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Και πρόσθεσε πως «Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. και θα δούμε ποια μέρα. Θέλω να πω μάλιστα ότι την Τρίτη είναι η γιορτή του Αγίου Γρηγορίου, μεγάλη γιορτή για το Δήμο Καβάλας και την πόλη μας και το βράδυ της Δευτέρας, είναι ο εσπερινός, η λιτανεία άρα δύσκολο να κάνουμε την συνεδρίαση εκείνη την ημέρα.

Άλλωστε ως είθισται εκείνη την πρώτη ημέρα του έτους, κόβουμε και την πίτα μας. Επειδή θέλουμε να πάμε στην Εκκλησία του Αγίου Γρηγορίου δεν θα κάνουμε τότε συνεδρίαση.

Όσο για τις συνεδριάσεις, μέχρι στιγμής δεν μπορούν να γίνουν δια ζώσης. Είναι τα πρωτόκολλα τέτοια που δεν μας επιτρέπουν. Θα συνεχίσουμε όπως είμαστε με μικτές συνεδριάσεις, όσοι δεν έχουν τα ηλεκτρονικά μέσα μπορούν να έρχονται στην αίθουσα και οι άλλοι μέσω τηλεδιάσκεψης”.

Προηγούμενο άρθροΚλείνει το υποκατάστημα της Eurobank στην Ερυθρού Σταυρού Καβάλας
Επόμενο άρθρο“Θα δούμε έργα ενέργειας μέσα στους πρώτες μήνες του 2022” δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γάκης