Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ζώων ο Φιλοζωικος Συλλογος Ν Ηρακλειτσας-Δήμος Παγγαιου -Νωε και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Παλληκαρας Χρήστος και ο Κώστας Ανδρεάδης επισκέπτηκαν το νηπιαγωγείο της Νέας Ηρακλειτσας με σκοπό την ενημέρωση των παιδιών για το έργο του συλλόγου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δούνε αδέσποτα ζωάκια καθώς και κάποια άγρια ζωάκια που φιλοξενουνται προσωρινά από τον Νώε και να συζητήσουν για τις ανάγκες του κάθε ζώου χωριστά . Οι δράσεις του συλλόγου συνεχίστηκαν στο νέο ραντεβού με τα παιδιά ώστε να μπορέσουν οι μικροί μαθητές του 1 Νηπιαγωγείου Νέας Περαμου να ενημερωθούν για τα αδεσποτα του Δήμου, να γνωρίσουν κάποιους μικρούς φίλους και να μάθουν για τις ανάγκες που έχει το κάθε ζωάκι χωριστά.

Τελειώνοντας το μάθημά δώσανε με μεγάλη χαρά το επόμενο ραντεβού τους που θα διεξαχθεί την άνοιξη. Ο Νώε θα συνεχίσει τις δράσεις του σε πολλές περιοχές του Δήμου Παγγαίου τις επόμενες ημέρες.

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα στη Θάσο απο την Ένωση Ξενοδόχων Θάσου και την Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων ΠΑΜΘ
Επόμενο άρθροΕνημέρωση ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου στην Ειδική Διαρκή Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων & Συμβάσεων της Βουλής