Tην συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ σχολίασε η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως γράφει η στήλη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κατάλαβε ότι με τον Βαξεβάνη, τον Καρτερό και τη «Δημοκρατία» του Φιλιππάκη, δεν μπορεί να καταφέρει απολύτως τίποτα, έτσι αποφάσισε να ρίξει γέφυρες σε όλους τους μιντιάρχες.

«Έριξε τα μούτρα του μήπως και καταφέρει να αναχαιτίσει τη δυναμική του συντρόφου Ανδρουλάκη, που είναι αλήθεια ότι απολαμβάνει σκανδαλώδους εύνοιας από τα media», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσιεύμα για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Όσοι παρακολουθούν τον πρόεδρο Αλέξη στα social media, προφανώς και έχουν διαπιστώσει τη γιγαντιαία κωλοτούμπα που έχει κάνει σε σχέση με την στρατηγική που ακολουθούσε έναντι των παραδοσιακών παικτών των media. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί η διαφήμιση που έκανε από χθες το πρωί στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο κανάλι που παρέα με τον Παππά και τον Κρέτσο (αυτός έχει αν δεν κάνω λάθος μια σοβαρή εκκρεμοδικία) ήθελαν να «κλείσουν» την περίοδο που ήθελαν να φτιάξουν κανάλι με τον Καλογρίτσα και τον Δημήτρη τον Μάρη. Διαφημίζει τον ΣΚΑΪ, ένα από τα σοβαρά μέσα της χώρας, που όμως ο Πολάκης το χαρακτήριζε βοθροκάναλο. Είναι προφανές ότι ο Τσίπρας, έχει καταλάβει και μάλιστα με τον πλέον δυσάρεστο για τον ίδιο τρόπο, ότι με τον Βαξεβάνη, τον Καρτερό και τη «Δημοκρατία» του Φιλιππάκη, δεν μπορεί να καταφέρει απολύτως τίποτα.

Έτσι αποφάσισε να ρίξει γέφυρες σε όλους τους μιντιάρχες. Έριξε τα μούτρα του μήπως και καταφέρει να αναχαιτίσει τη δυναμική του συντρόφου Ανδρουλάκη, που είναι αλήθεια ότι απολαμβάνει σκανδαλώδους εύνοιας από τα media. Ο πρόεδρος Τσίπρας, εκτός από τον Αλαφούζο, τον Κυριακού και τον Βαρδινογιάννη (αν και στεναχωρήθηκε με την δημοσκόπηση του Alpha) μαθαίνω ότι έχει κάνει άνοιγμα μέχρι και στον Μαρινάκη, τώρα που βλέπει και σαρώνει το Mega. Αν συνεχίσει η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ και η απειλή της δεύτερης θέσης, δεν αποκλείω να βγει ενόψει και των καρναβαλιών, να καταγγείλει τον άλλον Τσίπρα, που από βήμα της Βουλής, αράδιαζε κάτι ανεκδιήγητες βλακείες, για τον πανίσχυρο εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της Alter Ego (Mega, Βήμα, Νέα). Άλλωστε τι σχέση μπορεί να έχει αυτός ο Τσίπρας, μ΄ αυτόν που παλεύει με τον Ανδρουλάκη για τη δεύτερη θέση στις εκλογές.

Προηγούμενο άρθροΚρίσιμο 48ωρο για την Ουκρανία: Την Τετάρτη η Ρωσική εισβολή, λέει ο Ζελένσκι – Πεδίο συμβιβασμού αναζητούν Μόσχα και Δύση
Επόμενο άρθροΣυνεδρίασε το Δ.Σ. της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. με αποκλειστικό θέμα τις υπέρογκες αυξήσεις του τιμολογίου του ρεύματος