Την Τετάρτη 12-2-2020 το βράδυ στο «Κουτούκι του Σαρρή» πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «ΠΝΟΗ» για το Παιδί και την Οικογένεια, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλες και φίλους.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Κα Ioanna Chatzivaryti πλαισιωμένη από όλο το Δ.Σ., Α. Κάλφα, Niki Anesti, Eleni Psirouki, Γ. Καραγιαννοπούλου, Π. Κοθάλη και Efi Loiza, ξεκίνησε ευχόμενη η νέα χρονιά να είναι καλή και δημιουργική.

Τίμησαν με την παρουσία τους και έδωσαν τις ευχές τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αντωνιαδης, η εκπρόσωπος και σύζυγος του βουλευτή Καβάλας κ. Γιάννης Πασχαλίδης Κα Στρατονίκη Πασχαλίδου, ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης – Σύγχρονος Δήμος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.@Markos Dempas, ο νομικός Σύμβουλος της ΠΝΟΗΣ κ. Μάρκος Αποστολίδης και οι υπεύθυνες των τμημάτων που λειτουργούν στην ΠΝΟΗ για το καλλιτεχνικό εργαστήρι η Κα Zilnta Kopsacheili – Χαρίσση , για το Τμ. των Κοινωνικών Λειτουργών η Κα Δεμίρη και της Ενισχυτικής Διδασκαλίας η Κα Κατερίνα Μπάτη.

Υπήρχαν τρία τυχερά πιττάκια. Βρέθηκαν τα δύο , τυχεροί ήταν η Κα Μαίρη Χρόνη και ο κ. Κώστας Καζανίδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κα Σμαρώ Νικολαιδου και τα μέλη του Δ.Σ. οι κυρίες Efie Kantoura και Δήμητρα Κωταντούλα -Καλαντζή, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ο Αγ. Νέστωρ» Κα Niki Anesti και το μέλος του Δ.Σ. Κα Eleni Psirouki, η υπεύθυνη των Γιατρών του Κόσμου Παράρτημα Καβάλας Κα Anna Giovanios, ο Πρόεδρος των Filoipaidopoli Paidopoli Καβάλας «Ο Άγιος Γεώργιος» κ. Γεώργιος Περιφεράκης και τα μέλη του Δ.Σ. οι κυρίες Μελίνα Παπακωνσταντίνου (Melina Papaconstantinou) και Ελένη Φλούδα , η εκπρόσωπος του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών Κα Stavroula Chrysopoulou, η Πρόεδρος του Ομίλου Inner Wheel Καβάλας Κα ρουλα μελιδου, και η Γεν. Γραμματέας Κα Efi Loiza.

Πολλές ευχαριστίες: στους Φούρνοι Φελλαχίδη για την προσφορά της βασιλόπιτας, στην Κα @Έφη Τσουνάκα- Ηλιοπούλου που το κοσμηματοπωλείο της πρόσφερε το ένα δώρο και στο κατάστημα «ΜΕΤΑΛΛΟΝ» που πρόσφερε δύο δώρα για τα πιττάκια.

Ακολούθησε ένα πολύ όμορφο γλέντι. Για μια ακόμη φορά ήταν άριστη η περιποίηση του Giannis Sarris στους καλεσμένους της ΠΝΟΗΣ και τον ευχαριστούμε πολύ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Προηγούμενο άρθροΤώρα: Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ για διακοπή υδροδότησης
Επόμενο άρθροΕργασίες συντήρησης από ξεκινούν απο σήμερα στην Εθνική οδό Καβάλας – Θεσ/νίκης