Στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας η τέχνη των λουκουμάδων έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Με σοκολάτα, μέλι, κανέλα, άχνη αλλά και αλμυροί με μπέικον τσένταρ και πολλά ακόμα λαχταριστά υλικά, οι λουκουμάδες γίνονται ανάρπαστοι.
Όπως τόνισε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» ο ιδιοκτήτης του γλυκοπωλείου «ΠΕΤΡΟΣ», Πέτρος Μαούνατζης οι μικροί αγαπούν πιο πολύ τη σοκολάτα ενώ οι μεγαλύτεροι τους πιο παραδοσιακούς σιροπιαστούς με την κανέλα.
Οι παραδοσιακοί λουκουμάδες έχουν έρθει από την… Κωνσταντινούπολη και μένουν αναλλοίωτοι στον χρόνο αφού περνούν από γενιά σε γενιά.
Ρεπορτάζ: Ρένα Πανταζόγλου ΕΡΤ