Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κώστας Κατσιμίγας είχε σειρά επαφών στην Καβάλα και σύντομα θα ανακοινωθεί και το όνομα του συνδυασμού. Σύμφωνα με  τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο κ. Νίκο Τσουμπάκη τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η παρουσίαση των υποψηφίων του στην  Καβάλα.

Όπως ανέφερε αρχικά «Στην Καβάλα ήταν την Παρασκευή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Κατσιμίγας και συνάντησε πιθανούς υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στο πλαίσιο εκδηλώσεως που πραγματοποιήθηκε στο Στέκι της Νέας Πόλης.

Έχουμε μπει στην προεκλογική περίοδο και για τις τοπικές και για τις περιφερειακές εκλογές. Στις 17 Φεβρουαρίου στην Κομοτηνή θα ανακοινωθεί και επισήμως πια ο τίτλος και το όνομα του συνδυασμού μας.

Εξάλλου ο κ. Κατσιμίγας ήρθε κοντά μας την Παρασκευή. Και όλες οι επισκέψεις που έκανε μέχρι τώρα είναι στο πλαίσιο της συγκρότησης ενός καλού και δυναμικού ψηφοδελτίου. Προσωπικά θα είμαι υποψήφιος μαζί του.

Βέβαια δεν ξέρουμε ακόμη πόσοι συνδυασμοί θα κατέβουν, ποιοι θα είναι τελικά και υποψήφιοι σύμβουλοι. Ο κόσμος πηγαινοέρχεται, να δούμε που θα κάτσει η μπίλια που λέμε….

Εδώ στην Καβάλα θα γίνουν εκδηλώσεις παρουσίασης του συνδυασμού απλά είναι νωρίς να μιλάμε. Πρέπει πρώτα να γίνει η παρουσίαση και μετά όλα τα άλλα».

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση – σεμινάριο της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» το Σάββατο
Επόμενο άρθροΤο σωματείο εργαζομένων της ΒΦΛ βράβευσε τους 3 αθλητές που συμμετέχουν στην ομάδα μπάσκετ στο εργασιακό πρωτάθλημα