Το Σάββατο η παράταξη «Ο Τόπος της Ζωής μας» του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας  κ. Παπαδόπουλου θα διοργανώσει σεμινάρια για νέους ανθρώπους. Μία καλή ευκαιρία να λάβουν οι νέοι που θα συμμετάσχουν εφόδια για το μέλλον καθώς θα δοθούν και βεβαιώσεις συμμετοχής.

Σεμινάριο με θέμα «Ενεργά προγράμματα για νέους και νέες, πολιτικές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δράσεις και καλές πρακτικές» θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο (9 Φεβρουαρίου) στην Καβάλα. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας, Μάκη Παπαδόπουλο. Θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Καπναποθήκης, στην πλατεία Καπνεργάτη της πόλης.

«Είναι μια εκδήλωση – σεμινάριο και θα μιλήσει σημαντικό επιστημονικό προσωπικό.

Εισηγητές θα είναι:

Ζαφείρης Σιδηρόπουλος, εκπρόσωπος Νεολαίας της Ελλάδας στο Κογκρέσο του Συμβουλίου της Ευρώπης

Χρήστος Δερβεντλής, στέλεχος Europe Direct Κομοτηνής (Φορέας – Πολλαπλασιαστής Δικτύου Eurodesk).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση για:

-δυνατότητες και ευκαιρίες επιμόρφωσης και απόκτησης νέων δεξιοτήτων, δράσεων καινοτομίας και εθελοντισμού, νεανικής επιχειρηματικότητας και κινητικότητας νέων, μέσα από Ευρωπαϊκά ή Εθνικά προγράμματα

-πολιτικές της Αυτοδιοίκησης για νέους και νέες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως «Μιλάμε για ένα πλαίσιο με σημαντικά προγράμματα για νέους και νέες. Και όλα αυτά για να μπορέσουν οι νέοι και οι νέες να πάρουν εφόδια για την πορεία τους την επαγγελματική.

Παρεμβάσεις θα γίνουν από ομάδες νεολαίας του Δήμου Καβάλας. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Θα δούμε πως μπορούμε να κάνουμε νέες δράσεις, πως μπορούμε να εφοδιάσουμε τους νέους με ό,τι το καλύτερο».

Ο ίδιος τόνισε ότι οι εισηγητές θα δουν μέσα από το ενδιαφέρον των παιδιών πως θα κάνουν το επόμενο βήμα. Θα είναι απευθείας δράσεις, θα είναι κάποια βεβαίωση; Όλα αυτά θα φανούν στο τέλος της ημερίδας.

Προηγούμενο άρθροΕκσυγχρονίζεται διαρκώς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας
Επόμενο άρθροΟ Νίκος Τσουμπάκης «κατεβαίνει» με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Κατσιμίγα