Μια ξεχωριστή εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Λιμένα της Θάσου. Τα παιδιά της Πέμπτης και της Έκτης του 1ου Δημοτικού, που αποτελούν την χορωδία του σχολείου, είχαν προετοιμάσει δέκα αγαπημένα τραγούδια του και τον περίμεναν να του δείξουν την αγάπη τους.

Στη συνέχεια, επί σκηνής, ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Μηνάς Βιντιάδης, συνομίλησε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ ο δήμαρχος Θάσου χάρισε στον τραγουδιστή έναν συλλεκτικό τόμο με την ιστορία του νησιού.

Η εκδήλωση που έγινε στο ασφυκτικά γεμάτο Καλογερικό, είχε την επιμέλεια και τη διεύθυνση της Αργυρώς Παπαλάσκαρη και με τη συνοδεία στο πιάνο της Πελαγίας Αναγνωστάκη, ενώ τραγούδησε και ο μαθητής Δημήτρης Κουτράκης.

Στο τέλος της βραδιάς, ο συγκινημένος Χατζηγιάννης, πήρε την κιθάρα, ανέβηκε στη σκηνή, άρχισε να τραγουδάει τις μεγάλες του επιτυχίες, και έγινε ένα μεγάλο πάρτι, με τα παιδιά και τους μεγάλους να χορεύουν μέσα κι έξω από την αίθουσα!

Πηγή:protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΔ.Πιπίνης: Βουλώστε το λοιπόν και σιωπήστε κ.Χατζηεμμανουήλ
Επόμενο άρθροΆγνωστο πότε θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις για την σταυροδοσία, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Γιώργο Γραμμένο