Μετά από συζήτηση και με κριτήριο να δοθεί η ευκαιρία σε νέα στελέχη μας να συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος που θα αναλάβει καθήκοντα μετά την παραίτηση του Γιάννη Μούτλια είναι ο Κωνσταντίνος Μπουμπούνας, μηχανικός έργων υποδομής.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από πρόταση του ίδιου του Αχιλλέα Νικολαΐδη, του πρώτου επιλαχόντα για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, ο οποίος παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να καταλάβει τη θέση, μένοντας συνεπής στην άποψή του ότι η παράταξη πρέπει να στείλει το μήνυμα της ανανέωσης των προσώπων που ασχολούνται με την Αυτοδιοίκηση.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Αχιλλέα Νικολαΐδη για την επιλογή του αυτή, με την οποία αποδεικνύει την πολιτική του ωριμότητα και συνέπεια, αλλά και το ήθος του.

Ο Αχιλλέας Νικολαΐδης παραμένει ενεργό στέλεχος της παράταξης, με λόγο και άποψη, και φυσικά θα είναι παρών και στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ τον Κώστα Μπουμπούνα για τα νέα του καθήκοντα, και είμαι σίγουρος ότι με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του θα είναι χρήσιμος και αποτελεσματικός στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Προηγούμενο άρθροΟι καβαλιώτες περιπλανήθηκαν εικαστικά μέσα από τα έργα των συμπολιτών τους ζωγράφων και διασκέδασαν με μουσική εμπνευσμένη από την Λατινική Αμερική
Επόμενο άρθροΟ ΥΕΘΑ Νικόλαος Παναγιωτόπουλος κήρυξε την έναρξη των εργασιών του 1ου Συνεδρίου Ναυτικής Ισχύος