Ολοκληρώθηκαν οι θερινές εκπτώσεις και στην Καβάλα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλη Λεμονίδη οι χαμηλές τιμές θα συνεχιστούν, ενώ σημείωσε πως τον Αύγουστο μόνον ήταν ανοδική η εμπορική κίνηση.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «πλέον οι εκπτώσεις τελείωσαν, αλλά τα προϊόντα που βρίσκονται στα καταστήματα διατηρούν τις εκτπωσιακές τιμές. Απλά απαγορεύεται η αναγραφή με διπλή τιμή. Όλοι προσφέρουμε τα εμπορεύματά μας στις χαμηλές τιμές των εκπτώσεων και υπάρχει η ευκαιρία κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου μέχρι την παραλαβή των νέων εμπορευμάτων να βρουν οι καταναλωτές ποιοτικά και καλά προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Από ‘κει και μετά μπαίνουμε στην αξιολόγηση της καλοκαιρινής περιόδου και το αποτύπωμα που μένει είναι ένα αρνητικό πρόσημο που ξεκίνησε να είναι αρκετά μεγάλο κατά το Μάιο- Ιούνιο. Ήταν οι δύο χειρότεροι μήνες του καλοκαιριού. Προχωρώντας προς τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, μετά το ξεκίνημα των εκπτώσεων υπήρξε μια ανοδική τάση που τον Αύγουστο ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Όμως οι δύο χαμένοι μήνες δεν μπόρεσαν να εξισορροπήσουν την κατάσταση και να επανέλθουμε σε θετικό πρόσημο. Δυστυχώς, ούτε η τουριστική κίνηση βοήθησε, μια κίνηση που ήταν πάρα πολύ μεγάλη σύμφωνα με τις πληρότητες. Ο κόσμος κυκλοφορούσε έξω τις απογευματινές ώρες και ήταν πολλές αλλά δεν υπήρχε η αντίστοιχη κατανάλωση.

Έτσι προχωρήσαμε ως τις 31 Αυγούστου. Ο Αύγουστος είχε καλύτερη κίνηση σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες αλλά δεν ήταν αυτό που θα μπορούσε να δώσει το κάτι παραπάνω, έστω και λίγο, ώστε να φτάσουμε σε θετικό πρόσημο».

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα του Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου κ. Στέφανου για την Πατριαρχική επίσκεψη
Επόμενο άρθροΌλα τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στη ΔΕΘ—Τα “σιγουράκια” και οι εκπλήξεις