Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης ζητά από την Εγνατία Οδό ΑΕ τον επανασχεδιασμό της λειτουργίας των πλευρικών διοδίων του Αγίου Ανδρέα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Εγνατίας Οδού ΑΕ, όπου του ζητά τον επανασχεδιασμό της λειτουργίας των διοδίων του Αγίου Ανδρέα, διότι τα Σαββατοκύριακα και ειδικότερα μετά τις έξι το απόγευμα, οπότε ξεκινάει η επιστροφή των λουόμενων από τον Δήμο Παγγαίου, εξαιτίας της στενής και απότομης εισόδου της Εγνατίας Οδού στο συγκεκριμένο ύψος σε συνδυασμό με την απαραίτητη στάση για την πληρωμή του αντιτίμου, δημιουργούνται τεράστιες ουρές χιλιομέτρων με αποτέλεσμα οι οδηγοί να περιμένουν ακόμη και τρία τέταρτα της ώρας για να περάσουν από τα διόδια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε: «Εκτός από τις ουρές των αυτοκινήτων, την ταλαιπωρία και τον εκνευρισμό των οδηγών και των τουριστών, υπάρχει και ένας έντονος προβληματισμός για το τι θα μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που σημειωθεί κάποιο ατύχημα στην περιοχή και χρειαστεί να διέλθει ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ή σε περίπτωση που εκδηλωθεί κάποια πυρκαγιά και είναι απαραίτητη η διέλευση της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας κ.λπ. Για την ΠΕ Καβάλας προέχει η οδική ασφάλεια των οδηγών και των πεζών και αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε».

Hot this week

4,8 εκατ. ευρώ για τους πληγέντες αγρότες των Τεναγών Φιλίππων – «Η απόφαση ελήφθη»

Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για τους αγρότες των Τεναγών...

ΔΕΥΑ Θάσου: Ενημέρωση προς τους καταναλωτές για τις οφειλές

Με τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ν. 5314/2026, ΦΕΚ...

Θέλουμε ξανά Δήμο Φιλίππων;

Η συζήτηση άνοιξε .Δεν πρέπει όμως να μείνει μόνο...

Θανάσης Μητρόπουλος: 3,9 εκατ. ευρώ θα δοθούν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για συντηρήσεις υποδομών

Το Υπουργείο Παιδείας έχει προκηρύξει ένα κονδύλι ύψους 120...

Topics

4,8 εκατ. ευρώ για τους πληγέντες αγρότες των Τεναγών Φιλίππων – «Η απόφαση ελήφθη»

Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για τους αγρότες των Τεναγών...

ΔΕΥΑ Θάσου: Ενημέρωση προς τους καταναλωτές για τις οφειλές

Με τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ν. 5314/2026, ΦΕΚ...

Θέλουμε ξανά Δήμο Φιλίππων;

Η συζήτηση άνοιξε .Δεν πρέπει όμως να μείνει μόνο...

Έκκληση για βοήθεια στη Θάσο: Όλοι δίπλα στον Κώστα!

Μια μεγάλη προσπάθεια στήριξης βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θάσο,...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες