Το γεγονός αυτό είναι αλήθεια ότι το επισηµαίνουν στον υπεραισιόδοξο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ακόµα κι αυτοί οι δηµοσκόποι που ζουν και αναπνέουν µε την πολιτική νεκρανάσταση του Κινήµατος

Σε όλες σχεδόν τις δηµοσκοπήσεις (κυρίως στο αστάθµητο δείγµα των ερευνών) προκύπτει µια σχετικά µεγάλη «κοιλιά» του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά την απήχηση στο εκλογικό σώµα. Αντί να σαρώνει ό,τι βρίσκει µπροστά του, µε δεδοµένη την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Ανδρουλάκης δείχνει να µην µπορεί να πείσει το µαζικό κοινό των κεντροαριστερών ψηφοφόρων που εγκαταλείπουν µαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός αυτό είναι αλήθεια ότι το επισηµαίνουν στον υπεραισιόδοξο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ακόµα κι αυτοί οι δηµοσκόποι που ζουν και αναπνέουν µε την πολιτική νεκρανάσταση του Κινήµατος. Παρά τις επισηµάνσεις, ο πρόεδρος Νίκος δεν δείχνει να αλλάζει στρατηγική, επενδύοντας στη γνωστή και δοκιµασµένη από τον ίδιο συνταγή των µηχανισµών. Προφανώς πιστεύει ότι, µε δεδοµένα τα χαρακτηριστικά της κάλπης των ευρωεκλογών, το κόµµα που θα υπερτερεί σε επίπεδο µηχανισµού θα µπορέσει να κάνει τη διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση, έσπευσε να βάλει τον πήχη στο 17%, τοποθετώντας το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση. Το αν θα το καταφέρει θα φανεί στο χειροκρότηµα!

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 19/12

Προηγούμενο άρθροΤι είναι ο στρεπτόκοκκος Α και τι συνιστούν οι παιδίατροι στους γονείς
Επόμενο άρθροΔώρα από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Ν.Καβάλας μαζί με τα Σωματεία και τους Συλλόγους – μέλη της, σε 350 τροφίμους των οίκων ευγηρίας