Ο Ανδρουλάκης δεν πείθει και χάνει έδαφος – Η αδυναμία να πείσει τους ψηφοφόρους που εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Το γεγονός αυτό είναι αλήθεια ότι το επισηµαίνουν στον υπεραισιόδοξο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ακόµα κι αυτοί οι δηµοσκόποι που ζουν και αναπνέουν µε την πολιτική νεκρανάσταση του Κινήµατος

Σε όλες σχεδόν τις δηµοσκοπήσεις (κυρίως στο αστάθµητο δείγµα των ερευνών) προκύπτει µια σχετικά µεγάλη «κοιλιά» του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά την απήχηση στο εκλογικό σώµα. Αντί να σαρώνει ό,τι βρίσκει µπροστά του, µε δεδοµένη την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Ανδρουλάκης δείχνει να µην µπορεί να πείσει το µαζικό κοινό των κεντροαριστερών ψηφοφόρων που εγκαταλείπουν µαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός αυτό είναι αλήθεια ότι το επισηµαίνουν στον υπεραισιόδοξο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ακόµα κι αυτοί οι δηµοσκόποι που ζουν και αναπνέουν µε την πολιτική νεκρανάσταση του Κινήµατος. Παρά τις επισηµάνσεις, ο πρόεδρος Νίκος δεν δείχνει να αλλάζει στρατηγική, επενδύοντας στη γνωστή και δοκιµασµένη από τον ίδιο συνταγή των µηχανισµών. Προφανώς πιστεύει ότι, µε δεδοµένα τα χαρακτηριστικά της κάλπης των ευρωεκλογών, το κόµµα που θα υπερτερεί σε επίπεδο µηχανισµού θα µπορέσει να κάνει τη διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση, έσπευσε να βάλει τον πήχη στο 17%, τοποθετώντας το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση. Το αν θα το καταφέρει θα φανεί στο χειροκρότηµα!

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 19/12

Hot this week

Δύο εκδηλώσεις για την ανάδειξη σημαντικών αρχαιολογικών σημείωντης Καβάλας και της Θάσου διοργανώνει η Π.Ε. Καβάλας

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος...

Μάκης Παπαδόπουλος: “ΚΑΒΑΛΑ 2036: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ – Ένα εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο”

Η τουριστική επιτυχία μιας πόλης δεν μετριέται μόνο από...

Topics

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι διήμερες εκδηλώσεις Χρώματα & Αρώματα

Από τις διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης -...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες