Ομόφωνα πέρασε ο κανονισμός για την ελεγχόμενη στάθμευση στην Παναγία από το Τοπικό Συμβούλιο Καβάλας. Η πρόεδρος του κ. Φωτεινή Κόγια σημείωσε πως έγινε το πρώτο βήμα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «εγκρίθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο ο κανονισμός, στη συνέχεια θα έρθουν από την Τεχνική Υπηρεσία τα κυκλοφοριακά μέτρα, δηλαδή η τοποθέτηση πινακίδων κλπ. Μαζί μας ήταν η κ. Βάσω Δαγκλή η οποία εξήγησε ακριβώς πού θα τοποθετηθούν οι πινακίδες, τι θα γίνει με τους χώρους στάθμευσης και όλα αυτά που απασχολούσαν τους τοπικούς συμβούλους. Τον ψηφίσαμε ομόφωνα και ευχόμαστε να πάει καλά η ελεγχόμενη στάθμευση καθώς πρέπει να συμμορφωθούν όλοι και οι κάτοικοι της Παναγίας και εμείς οι υπόλοιποι.

Ελπίζω να έχει πάλι την ίδια προσβασιμότητα η Παναγία, τον ίδιο αριθμό τουριστών. Δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση. Το έχουμε πει ότι θα ήταν ευχής έργο να υπάρχει μια συγκοινωνία με μικρά λεωφορεία, να είναι εύκολη και για μας που θέλουμε να πάμε για έναν καφέ. Αυτό είναι λίγο δύσκολο. Να αφήσω την οικογένειά μου επάνω, να κατεβάσω το αυτοκίνητο για να το παρκάρω, να ανέβω, να κατέβω να το πάρω, είναι λίγο δύσκολο. Αλλά δεν γίνεται και να σχολάει κάποιος από τη δουλειά του και να προσπαθεί δύο ώρες να παρκάρει ή να ψάχνει το βράδυ πάρκινγκ για να πάει σπίτι του. Και στις άλλες συνοικίες υπάρχουν προβλήματα, αλλά η Παναγία είναι το στολίδι της πόλης και πρέπει να την προστατέψουμε λίγο παραπάνω».

ΕΛΕΓΧΟΙ

Πρόσθεσε ότι «ο κ. αντιδήμαρχος είπε ότι θα πηγαίνουν η τροχαία και δημοτική αστυνομία για να ελέγχει και ελπίζουμε οι συμπολίτες μας να σεβαστούν τον κανονισμό ακόμη και όταν δεν υπάρχει εκεί αστυνομικός».

Προηγούμενο άρθροΤο Προεδρικό Διάταγμα περιμένει ο επενδυτής για να προχωρήσει την επένδυση στα Λουτρά Ελευθερών
Επόμενο άρθροΝτοκιμαντέρ για τη δήθεν νεκρή Μαρία στον Έβρο -Από τα fake news στην δικαίωση της Ελλάδας