Ομόφωνα πέρασε από το Τοπικό Συμβούλιο Καβάλας ο κανονισμός για την ελεγχόμενη στάθμευση στην Παναγία

Ομόφωνα πέρασε ο κανονισμός για την ελεγχόμενη στάθμευση στην Παναγία από το Τοπικό Συμβούλιο Καβάλας. Η πρόεδρος του κ. Φωτεινή Κόγια σημείωσε πως έγινε το πρώτο βήμα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «εγκρίθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο ο κανονισμός, στη συνέχεια θα έρθουν από την Τεχνική Υπηρεσία τα κυκλοφοριακά μέτρα, δηλαδή η τοποθέτηση πινακίδων κλπ. Μαζί μας ήταν η κ. Βάσω Δαγκλή η οποία εξήγησε ακριβώς πού θα τοποθετηθούν οι πινακίδες, τι θα γίνει με τους χώρους στάθμευσης και όλα αυτά που απασχολούσαν τους τοπικούς συμβούλους. Τον ψηφίσαμε ομόφωνα και ευχόμαστε να πάει καλά η ελεγχόμενη στάθμευση καθώς πρέπει να συμμορφωθούν όλοι και οι κάτοικοι της Παναγίας και εμείς οι υπόλοιποι.

Ελπίζω να έχει πάλι την ίδια προσβασιμότητα η Παναγία, τον ίδιο αριθμό τουριστών. Δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση. Το έχουμε πει ότι θα ήταν ευχής έργο να υπάρχει μια συγκοινωνία με μικρά λεωφορεία, να είναι εύκολη και για μας που θέλουμε να πάμε για έναν καφέ. Αυτό είναι λίγο δύσκολο. Να αφήσω την οικογένειά μου επάνω, να κατεβάσω το αυτοκίνητο για να το παρκάρω, να ανέβω, να κατέβω να το πάρω, είναι λίγο δύσκολο. Αλλά δεν γίνεται και να σχολάει κάποιος από τη δουλειά του και να προσπαθεί δύο ώρες να παρκάρει ή να ψάχνει το βράδυ πάρκινγκ για να πάει σπίτι του. Και στις άλλες συνοικίες υπάρχουν προβλήματα, αλλά η Παναγία είναι το στολίδι της πόλης και πρέπει να την προστατέψουμε λίγο παραπάνω».

ΕΛΕΓΧΟΙ

Πρόσθεσε ότι «ο κ. αντιδήμαρχος είπε ότι θα πηγαίνουν η τροχαία και δημοτική αστυνομία για να ελέγχει και ελπίζουμε οι συμπολίτες μας να σεβαστούν τον κανονισμό ακόμη και όταν δεν υπάρχει εκεί αστυνομικός».

Hot this week

ΠΑΣΟΚ Καβάλας: Από τα 25 εκατ. ευρώ θέλουμε συγκεκριμένα έργα για Καβάλα και Θάσο

Συγκεκριμένες απαντήσεις για την αξιοποίηση των 25 εκατ. ευρώ...

Παράδοση σκυτάλης της προεδρίας του ΤΕΕ ΑΜ θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του Σωτήρης Λαζαρίδης

Την σκυτάλη της προεδρίας του ΤΕΕ ΑΜ θα παραδώσει...

Θόδωρος Μαρκόπουλος: Έχει περάσει η εποχή που η Καβάλα ήταν το ”κακό παιδί” της Περιφέρειας

Για τη συνεχή ενίσχυση των υποδομών της Περιφερειακής Ενότητας...

Φώτης Πούλος: Στα ύψη το πετρέλαιο θέρμανσης με τα σημερινά δεδομένα

Σταθερά πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο διαμορφώνονται...

Topics

ΠΑΣΟΚ Καβάλας: Από τα 25 εκατ. ευρώ θέλουμε συγκεκριμένα έργα για Καβάλα και Θάσο

Συγκεκριμένες απαντήσεις για την αξιοποίηση των 25 εκατ. ευρώ...

Θόδωρος Μαρκόπουλος: Έχει περάσει η εποχή που η Καβάλα ήταν το ”κακό παιδί” της Περιφέρειας

Για τη συνεχή ενίσχυση των υποδομών της Περιφερειακής Ενότητας...

Φώτης Πούλος: Στα ύψη το πετρέλαιο θέρμανσης με τα σημερινά δεδομένα

Σταθερά πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο διαμορφώνονται...

Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων στο Δήμο Καβάλας

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας του Δήμου φροντίζει...

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά από φλεγόμενο αυτοκίνητο στα Λουτρά Ελευθερών

Με επιτυχία αντιμετωπίζεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε ύστερα από...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες