Οι οδηγοί ταξί εξυπηρετούν με κατ’οίκον διανομή από το σούπερ-μάρκετ

Τα ταξί πλέον μπορούν να αξιοποιηθούν και να βοηθήσουν τους πολίτες στο να παραμένουν στα σπίτια τους μετά και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δηλώνει πρόεδρος του συνεταιρισμού eurotaxi Μαργαρίτης Κατσίδης, στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8, οι οδηγοί είναι στην μάχη. Οχι όλη η δύναμη των αυτοκινήτων αλλά ένας ικανοποιητικός αριθμός που εξυπηρετεί τις ανάγκες. Υπάρχουν οχήματα για εξυπηρέτηση και τις βραδινές ώρες.

Επίσης τα ταξί μπορούν να προχωρήσουν και στη κατ’ οίκον διανομή προϊόντων σούπερ-μάρκετ. Αυτό μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης των σούπερ-μάρκετ των οδηγών και του καταναλωτή, ο οποίος πληρώνει το αντίτιμο της κούρσας.

“Μπορούμε να μεταφέρουμε τα πράγματα από το σούπερ-μάρκετ στα σπίτια. Είναι μέρος της δουλειάς μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κατσίτδης.

Ακούστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού eurotaxi Μαργαρίτης Κατσίδης, στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 από 1,07,02 έως 1,11,41

Hot this week

Στην Αυστραλία ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ

Στην Αυστραλία βρίσκεται από τις 12 έως τις 16...

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γραφείο της Περιφέρειας ΑΜΘ στις Βρυξέλλες

Το ανακαινισμένο γραφείο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης...

Topics

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γραφείο της Περιφέρειας ΑΜΘ στις Βρυξέλλες

Το ανακαινισμένο γραφείο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες