«Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης» τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, προκειμένου να την ενημερώσει για την εξέλιξη στο θέμα των παρακολουθήσεων.

Τσίπρας: Πρωτοφανής δημοκρατική εκτροπή, να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός
Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει λόγο για «παραλήρημα» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και για «μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη». Καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει πρόταση μομφής και συμπληρώνει: «εκεί θα τα συζητήσουμε όλα».

Αναλυτικά, ο Γιάννης Οικονόμου δηλώνει:

«Με το αποψινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Με υλικό που εδώ και καιρό έχουν στην διάθεση τους ρυπαρά δίκτυα προχωρά σε ατεκμηρίωτα, ευφάνταστα και πλήρως αναληθή συμπεράσματα.

Όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Όλα! Πώς ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πώς είναι σήμερα. Το κράτος δικαίου που επί των ημερών του αφέθηκε στα χέρια κάτι μαρτύρων σαν το “Μάξιμο Σαράφη” που συνελήφθη σήμερα για απάτη. Τις ένορκες καταθέσεις για σακούλες με χρήματα που πήγαιναν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Α2 και τις κυπριακές offshore. Τις αθλιότητες για την δήθεν νεκρή Μαρία. Αυτά και πολλά ακόμα. Περιμένουμε λοιπόν».

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «δημοκρατική εκτροπή» που «δεν μπορεί να μείνει δίχως απόδοση ευθυνών» και κάλεσε τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί. «Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, της εκτροπής και της συγκάλυψης οφείλει να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες του. Οφείλει να παραιτηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΗλεκτρολογικές εργασίες και περιποίηση θάμνων στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Καβάλας απο την Αντιπεριφέρεια
Επόμενο άρθροΠαναγιωτόπουλος: Το 2019 η θωράκιση των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν δέσμευση σήμερα είναι πράξη με προοπτική