Αντικατάσταση λαμπτήρων και επισκευές φωτιστικών πραγματοποιήθηκαν σήμερα (24/1/2023), από το συνεργείο ηλεκτρολόγων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, στο οδικό τμήμα από τα νεκροταφεία της πόλης της Καβάλας προς τη Νέα Καρβάλη.
Επίσης, συνεχίζονται το χρονικό διάστημα που διανύουμε οι εργασίες κοπής και διαμόρφωσης δέντρων και θάμνων που βρίσκονται παραπλεύρως της εθνικής οδού Καβάλας – Δράμας.
Αυτή την φορά οι εν λόγω εργασίες – που πραγματοποιούνται από το συνεργείο του αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας – αφορούσαν την κοπή και τον καλλωπισμό θαμνοειδών στο οδικό τμήμα από τις Κρηνίδες προς το Πολύστυλο. Στο πλαίσιο του ίδιου έργου έχει ήδη αποπερατωθεί περιποίηση θάμνων και δέντρων εκατέρωθεν του δρόμου που αρχίζει από το Πολύστυλο και καταλήγει στην τσιμεντοβιομηχανία «Ηρακλής».
Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν αντίστοιχες εργασίες στο οδικό τμήμα από τον παιδικό σταθμό του Αμυγδαλεώνα μέχρι την είσοδο του γνωστού πολυκαταστήματος παιχνιδιών έξω από τον εν λόγω οικισμό, προς την Δράμα.
Οι προσπάθειες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για την ασφάλεια των συμπολιτών μας, αλλά και τον καλλωπισμό του φυσικού περιβάλλοντος, θα συνεχίσουν να είναι εντατικές και στοχευμένες.

Προηγούμενο άρθροΟ Αλέξης Πολίτης έδωσε τις πρώτες βοήθειες σε υπάλληλο της Π.Ε Καβάλας-Ευχαριστήριο
Επόμενο άρθροΟικονόμου για Τσίπρα: Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης