Τη δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης για ΑΜΕΑ σε χώρο των αρμοδιοτήτων του, έλαβε με απόφαση το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο Θάσου την Δευτέρα 3 Φεβρουάριου 2020.Το Λιμενικό Ταμείο ενέκρινε την δημιουργία τριών (3) Θέσεων ΑΜΕΑ στον Λιμένα, μια (1) Θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ στην Σκάλα Πρίνου και μια (1) θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ στην Σκάλα Καλλιράχης.

Ο Δήμος Θάσου θα συνεχίσει την δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ με στόχο την βελτίωση της κινητικότητας των ειδικών ομάδων πληθυσμού καθώς η απρόσκοπτη κίνηση των αμαξιδίων και των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα που οφείλουμε να σεβόμαστε. H ενίσχυση και διασφάλιση της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ αποτελούν βασικό στόχο για την Νέα Διοίκηση του Δήμου αλλά και ένα προσωπικό στοίχημα για τον Δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη ώστε το νησί της Θάσου να παρέχει πλήρη προσβασιμότητα για όλους.

Προηγούμενο άρθροΣτον ΑΟΚ ο Πέτρος Ορφανίδης
Επόμενο άρθροΣυνάντηση της Α.Θυσιάδου με τον Γ.Σταμπουλή με θέμα τη συμμετοχή του ΟΛΚ στο Ευρωπαϊκό Έργο «CERTOUR II: FOR A BETTER SME MANAGEMENT»