Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, συνοδευόμενος από τον ειδικό συνεργάτη του Περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ Κίμωνα Παπαδόπουλο επισκέφτηκε τα Τενάγη των Φιλίππων όπου η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας προβαίνει στον καθαρισμό της κεντρικής τάφρου από τo Παλαιοχώρι προς Κοκκινόχωμα, προϋπολογισμού τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ.

Μετά το τέλος της επιθεώρησης των εργασιών ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: «Στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα με έργα που «θωρακίζουν» τις περιουσίες τους και την παραγωγή τους από πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ παράλληλα μειώνουν το κόστος παραγωγής και αυξάνουν την παραγωγική ικανότητα.

Τα αντιπλημμυρικά έργα είναι απολύτως απαραίτητα λόγω των έντονων φαινομένων που είναι απόρροια της κλιματικής αλλαγής. Υλοποιούμε έργα τα οποία στηρίζουν θέσεις εργασίας και διαχέουν χρήματα στην αγροτική οικονομία».

Προηγούμενο άρθροΙδρυτική γενική συνέλευση για τη σύσταση ενεργειακής κοινότητας Καβάλας
Επόμενο άρθροΣυνεργασία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου με την ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλο Θάσου Μαρία Πολυμέρου