Ξεκίνησαν οι εξετάσεις υποψηφίων οδηγών στην Καβάλα καθώς οι εξεταστές διέκοψαν την αποχή τους. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Σχολών Οδήγησης κ. Ανδρέα Κορδύλη πλέον οι εξετάσεις γίνονται κατά σειρά προτεραιότητας, ένας μαθητής ανά σχολή.

Ο κ. Κορδύλης είπε ότι «έγινε μία αρχή δειλά- δειλά. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η συνέχεια διότι δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με αυτό που ήθελαν οι εξεταστές κυρίως. Και στον δικό μας τομέα όλα είναι όπως τα είχαν ανακοινώσει κι αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μας εκφράζει αυτήν τη στιγμή. Έγινε μία αρχή, λίγα άτομα ανά γραφείο. Πρέπει να γίνει κάτι διαφορετικό για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες. Από ‘κει και μετά, απ’ ό,τι φαίνεται οι υπάλληλοι εξεταστές το ρύθμισαν πάλι όπως βολεύει υπέρ τους. Δηλαδή, κανόνισαν για τον Φεβρουάριο ίσα- ίσα να προλάβουν να βγουν τις 6 φορές που προαπαιτεί ο νόμος για να πληρωθούν το επίδομα του Φεβρουαρίου, οπότε καλύπτονται οι δικές τους ανάγκες πάρα πολύ, τουλάχιστον για την πόλη της Καβάλας και οι δικές μας σε δεύτερο στάδιο. Να δούμε λίγο πώς θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα ή τη μεθεπόμενη που δεν ξέρω αν θα έχουμε εξετάσεις. Αν θα συνεχίσει η διαδικασία το να λειτουργήσει. Δεν είναι σίγουρο ακόμη τίποτε. Γενικά υπάρχουν –να πω- μούτρα. Υπάρχει μια συμπεριφορά λίγο νευρική απέναντί μας, λες και φταίμε εμείς».

ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Και πρόσθεσε πως «Το επίδομά τους οι εξεταστές θα το πάρουν κι αυτός είναι ο λόγος που βγήκαν αυτές τις τρεις μέρες αυτήν την εβδομάδα κι άλλες τρεις την επόμενη, για να καλύψουν τα προαπαιτούμενα αν θα υπάρχει το επίδομα να το πάρουν για τον Φεβρουάριο. Γενικά, όμως, υπάρχει μία πολύ τυπική κι αυστηρή συμπεριφορά, το οποίο δεν είναι κακό, δεν λέω να παρακάμψουμε το νόμο αλλά γενικά μας έχουν συνηθίσει με άλλο τρόπο και μας αντιμετωπίζουν τώρα σαν να είναι δική μας ευθύνη το ότι δεν πληρώνονται. Έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ τώρα. Προσωπική μου γνώμη, ξεκάθαρα. Θα ήθελα να η συμπεριφορά τους να είναι πιο ελαστική αυτό το διάστημα, δηλαδή να φύγουν κάποια άτομα, να πληρωθούμε εμείς επιτέλους. Έγινε μία αρχή, να δούμε αν θα συνεχιστεί».

Προηγούμενο άρθροΒιώσιμη η ΔΕΥΑ Παγγαίου παρά τα όποια οικονομικά της προβλήματα, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη
Επόμενο άρθροΝταλίκα αναποδογύρισε από τους ισχυρούς ανέμους στην Εγνατία οδό στο ύψος της Ξάνθης