Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων ότι οι αιτήσεις συμμέτοχης στη διαδικασία επιλογής για την Α΄ Γυμνασίου της νέας σχολικής χρονιάς 2022-23 ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως και τις 31 Μαΐου 2022.

Οι γονείς/κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να φοιτήσει το παιδί τους στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική Αίτηση και να την καταθέσουν με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1. Συμπληρώνοντας την Αίτηση μέσω της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας:

https://tinyurl.com/aitisieggrafis (Ενδείκνυται)

  1. Αποστέλλοντας τη σχετική Αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: gymmkav@sch.gr

Το έντυπο της Αίτησης καθώς και αντίστοιχο ενημερωτικό υλικό μπορούν οι γονείς/κηδεμόνες να το προμηθεύονται από τον ιστότοπο του Σχολείου: http://mousikokavalas.mysch.gr

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, λόγω του Covid-19, οι φετινές αιτήσεις θα ήταν προτιμότερο να υποβληθούν ηλεκτρονικά. Ωστόσο, για όποιον αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, θα υπάρχει δυνατότητα προσέλευσης στο Σχολείο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες κατόπιν ραντεβού. Για όσους επιλέξουν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την Αίτησή τους θα τους αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο αριθμός πρωτοκόλλου της.

Αναφέρουμε, ότι στα Μουσικά Σχολεία εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, έπειτα από επιλογή. Για να φοιτήσει ένας μαθητής στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας, θα πρέπει να λάβει μέρος στη διαδικασία επιλογής των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου, η οποία πραγματοποιείται από αρμόδια επιτροπή που ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας. Πρόκειται για μια απλή διαδικασία και για τη συμμετοχή σ’ αυτήν δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις. 

Πληροφορίες 

Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 10

Τηλέφωνα: 2510 2471902510 247195

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: gymmkav@sch.gr

Ιστότοπος: http://mousikokavalas.mysch.gr

Προηγούμενο άρθροΑυτό είναι το πρόγραμμα της λευκής νύχτας 2022 στη Καβάλα
Επόμενο άρθροΘάνος Πλεύρης για μάσκες: Την 1η Ιουνίου οι αποφάσεις