Η κολώνα βρίσκεται μέσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην Ξάνθη, με τις εικόνες να γίνονται viral. Κάτοικοι της περιοχής εξηγούν πως φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα…

Οι εικόνες από την Ξάνθη είναι πιθανότατα πρωτοφανείς. Μια κολώνα της ΔΕΗ δεν βρίσκεται απλά κοντά σε σπίτι, αλλά έχει μπει μέσα σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας. Κάτοικοι της περιοχής το ξέρουν και μάλιστα τώρα για το καρναβάλι τοποθετείται το μπάνερ καλωσορίσματος για τους επισκέπτες. Όπως λένε στη γειτονιά, η κολώνα προϋπήρχε και στη συνέχεια χτίστηκε η πολυκατοικία. Ο κατασκευαστής, για να κερδίσει πιθανότατα περισσότερα τετραγωνικά, αποφάσισε να «ενσωματώσει» την κολώνα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι για γέλια και για κλάματα.

Τα πτυχία τους πρέπει να σκίσουν οι πολιτικοί μηχανικοί αντικρίζοντας το μοναδικό αυτό θέαμα, μια κολώνα φωτισμού της ΔΕΗ να διαπερνά ένα μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας στην Ξάνθη. Το αξιοπερίεργο αυτό αρχιτεκτονικά γεγονός έγινε θέμα στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Σε ένα μπαλκόνι, στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, στην είσοδο της πόλης στην Ξάνθη υπάρχει μία τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ. Και όπως αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος, το ερώτημα είναι αν πρώτα τοποθετήθηκε η κολώνα και μετά χτίστηκε η πολυκατοικία ή το αντίστροφο.

«Η κολώνα είναι ένα σήμα κατατεθέν για την πόλη της Ξάνθης» δήλωσε με δεικτικό τρόπο η ρεπόρτερ αναφέροντας ότι στον τσιμεντένιο στύλο της ΔΕΗ τοποθετείται το μπάνερ καλωσορίσματος για όλους όσοι επισκέπτονται την Ξάνθη και το καρναβάλι.

«Αυτή η φωτογραφία κάνει το γύρο στα σόσιαλ μίντια ανέφερε στις «Συνδέσεις» η δημοσιογράφος σημειώνοντας ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έχει… δωρεάν εξωτερικό φωτισμό όλο τον χρόνο.

Όπως επισήμανε, κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στην εκπομπή ότι προηγήθηκε η τοποθέτηση της κολώνας φωτισμού και εκ των υστέρων χτίστηκε γύρω της η πολυκατοικία, που είναι άγνωστο αν περιλαμβάνει στα σχέδιά της αυτό το ξεχωριστό δομικό στοιχείο.

Προηγούμενο άρθροAustralian Open: Στον τελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Μανώλη Φραντζεσκάκη, φίλε και συμμαχητή, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ