Δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Καβάλας κ.κ. Κλειτσιώτη και Ιωσηφίδου για κοινή κάθοδο στις εκλογές. Ο κ. Ντίνος Κλειτσιώτης σημείωσε πως τελικά η κ. Ιωσηφίδου εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι δεν θα υλοποιηθεί η συμφωνία.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είχαμε έρθει σε συμφωνία με την κ. Ιωσηφίδου για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές αφού κάνουμε μια δημοσκόπηση, με μία έγκυρη εταιρεία. Η δημοσκόπηση αυτή έβγαλε εμένα λίγο πιο μπροστά. Αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Από ‘κει και πέρα, συμφωνία κάναμε την Τετάρτη και θα βγαίναμε να κάνουμε μια κοινή συνέντευξη Τύπου στις 31 Μαΐου, όμως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων το αναβάλλαμε για την Παρασκευή (σ.σ. χθες) και ορίσαμε συγκεκριμένο σημείο και συγκεκριμένη ώρα. Την Πέμπτη, όλως περιέργως, η κ. Ιωσηφίδου έβγαλε μια ανακοίνωση ότι δεν θα συμπορευτούμε. Σεβαστή η άποψή της αλλά αυτό που πρέπει να πω είναι ότι οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται. Δυστυχώς αναίρεσε η κ. Ιωσηφίδου. Κανένα πρόβλημα, συνεχίζουμε ο καθένας στο δρόμο του».

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Πρόσθεσε ότι «από πλευράς μου, τουλάχιστον, οι Καβαλιώτες να είναι βέβαιοι ότι ούτε θα αναφερθώ από ‘δω και πέρα στο τι έγινε μέχρι σήμερα. Θα προχωρήσουμε μπροστά, με τον Συνδυασμό μου, με τους συνεργάτες μου. Μέχρι τώρα σεβάστηκα απόλυτα αυτήν τη συμφωνία, ούτε καν όνομα συνδυασμού είχα αναφέρει, ούτε επιπλέον στελέχη.

Αφού περάσει κι αυτό το εορταστικό τριήμερο, από την Τρίτη σηκώνουμε τα μανίκια και αρχίζουμε την έντονη παρουσία μας στους δημότες, για το τι σκεφτόμαστε γι’ αυτήν την πόλη, θα παρουσιάσουμε επιπλέον στελέχη και είμαι βέβαιος ότι οι Καβαλιώτες θα έρθουν κοντά μου, θα αναγνωρίσουν ποιος είναι ο Ντίνος Κλειτσιώτης και ο συνδυασμός του και σιγά- σιγά θα παίρνουμε δυναμική από την παρουσία του κόσμου και τη συμπαράστασή του».

Προηγούμενο άρθροΔέσποινα Ιατρού: Πρέπει να πούμε όχι στο κάπνισμα
Επόμενο άρθροΠανέτοιμος ο Δήμος Παγγαίου με τους ναυαγοσώστες