Μάχη στήθος με στήθος μεταξύ των δύο υποψηφίων καθώς το ενδεχόμενο επικράτησης τους προσφέρεται πλέον στην απόδοση του 1,90 έκαστος

Στοιχηματικά ανατρέψιμη χαρακτηρίζαμε πριν λίγες μέρες τη διαφορά στις αποδόσεις που έδιναν οι bookmakers μεταξύ των υποψήφιων Περιφερειαρχών Χρήστου Μέτιου και Χριστόδουλου Τοψίδη.

Ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» εμφανιζόταν μέχρι πρόσφατα ως φαβορί, από την ελληνική εταιρεία «Stoiximan», η οποία πρόσφερε το ενδεχόμενο επικράτησης του σε απόδοση 1,75 ενώ το αντίστοιχο ενδεχόμενο για την επικράτηση του Χρήστου Μέτιου στις περιφερειακές εκλογές προσφέρονταν σε απόδοση 2,50.

Σήμερα, η γνωστή ελληνική εταιρεία στοιχημάτων «βλέπει» ντέρμπι και μάχη στήθος με στήθος μεταξύ των δύο υποψηφίων καθώς προσφέρει το ενδεχόμενο επικράτησης τους στην απόδοση του 1,90 έκαστος.

Η μεταβολή των αποδόσεων υπέρ του Χρήστου Μέτιου οφείλεται φυσικά στην απόσυρση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πέτροβιτς ο οποίος συνέπραξε πολιτικά με τον νυν Περιφερειάρχη και προσχώρησε στην παράταξη της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης», ενώ αμετάβλητες παραμένουν οι αποδόσεις για τους άλλους δύο διεκδικητές, Κώστα Κατσιμίγα και Κωστή Σιμιτσή. 

Εκτός των περιφερειακών εκλογών, η εταιρεία «Stoiximan» διαθέτει αγορά στοιχημάτων και για τις δημοτικές εκλογές. Από την Περιφέρεια μας διατίθενται για ποντάρισμα οι εκλογές στους Δήμους Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, με φαβορί τον Βαγγέλη Λαμπάκη σε απόδοση 1,60 και την Δήμητρα Τσανάκα σε απόδοση 1,70 αντίστοιχα.

Πηγή:fonirodopis.gr

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Δ. Σ του Ορφέα Ελευθερούπολης σχετικά με την διαιτησία
Επόμενο άρθροΣτο Δήμο Παγγαίου η τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ