Ευχάριστα είναι τα νέα για την Ρεγγίνα Μακέδου η οποία βγήκε ξανά νικήτρια στη μάχη με τη λευχαιμία.

Με ανάρτησή της στα social media, η Ρεγγίνα Μακέδου αποκάλυψε ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν για την μεταμόσχευση μυελού των οστών και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της.

Ρεγγίνα Μακέδου: “Πέρασα δύσκολα… έκλαψα… πόνεσα… Δεν τα παράτησα όμως ούτε μια στιγμή”

«Βγήκα! Βγήκα! Βγήκα! Λίγο πριν τα γενέθλια μου βγήκα! Θα κερδίσω τη ζωή μου ΞΑΝΑ! Γίνε δότης μυελού των οστών! Θα το φωνάζω όσο μπορώ! Ένας από εσάς με έσωσε ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα! Τόσο σπάνιο όμως πιθανό! Πέρασα δύσκολα… έκλαψα… πόνεσα… Δεν τα παράτησα όμως ούτε μια στιγμή με την φανταστική ιατρική ομάδα της μονάδας μεταμόσχευσης της αιματολογικής κλινικής Στοργή του νοσοκομείου Παπανικολάου να είναι δίπλα μου!

Τις υπέροχες νοσηλεύτριες που δεν με άφησαν λεπτό! Με κράτησαν όταν έτρεμα και με χάιδεψαν όταν πονούσα ήταν εκεί! Η μεταμόσχευση δεν είναι για εμάς εύκολη διαδικασία για τον δότη είναι μια μεγαλύτερη αιμοδοσία ελάτε να σωθούν και άλλοι όπως εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τον περασμένο Απρίλιο η λευχαιμία υποτροπίασε και το χαμογελαστό κορίτσι άρχισε να παλεύει ξανά για τη ζωή του. Η ίδια μέσα από τα social media έδειχνε αισιόδοξη και προσπαθούσε να μάλιστα να δώσει δύναμη σε όλους όσους δίνουν παρόμοια μάχη για τη ζωή τους.

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε με επιτυχία η 3η Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας ΑΜΘ
Επόμενο άρθροΜετά απο την παρέμβαση του Αλέξη Πολίτη καθαρίστηκε το ρέμα στον οικισμό Σαράντα στη Ν.Ηρακλείτσα