Αν κάτι διαφάνηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, αυτό είναι μια οργανωμένη αμφισβήτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Όπως αναφέρει, δε, η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, από το γεγονός ότι όσα εξέφρασαν βουλευτές της «γαλάζιας» παράταξης, τα λέει σε κατ’ιδίαν συζητήσεις του και ο Αντώνης Σαμαράς, θα μπορούσε να πει κανείς ότι υπάρχει και ένα «οργανωμένο» σχέδιο.

Το μήνυμα, δε, που έστειλαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ενόψει Ιανουαρίου – οπότε και θα αναδειχθεί ο επόμενος ΠτΔ – οι Χρυσομάλλης, Βλάχος, Πλεύρης, Κακλαμάνης κ.α. είναι το εξής: να μην διανοηθεί να προτείνει μια δεύτερη θητεία της σημερινής Προέδρου. Χωρίς περιστροφές, άλλωστε, το είπε αυτό και ο «σκληρός Καραμανλικός» Γιώργος Βλάχος, ξεκαθαρίζοντας πως η ψήφφος του δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Εν κατακλείδι, το ρεπορτάζ της στήλης Big Mouth σημειώνει πως μπορεί να υπάρξει… νέο αντάρτικο από σχεδόν όλους τους γαλάζιους βουλευτές που καταψήφισαν το νόμο για την ισότητα στο γάμο, στην περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει και πάλι την Κατερίνα Σακελλαρόπουλου για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

-Από την χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ προσωπικά συγκράτησα μια οργανωμένη, αμφισβήτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Γνωρίζοντας μάλιστα ότι κάτι αντίστοιχα με αυτά που είπαν οι βουλευτές, λέει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του και ο πρόεδρος Σαμαράς, δεν αποκλείω να επρόκειτο περί «οργανωμένου» σχεδίου. Σε κάθε περίπτωση εκείνο που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι οι Χρυσομάλλης, Βλάχος, Πλεύρης, Κακλαμάνης και οι υπόλοιποι, έριξαν χθες το σπόρο και θα πάνε να τον θερίσουν τον ερχόμενο Γενάρη. Κι όταν λέω ότι έριξαν τον σπόρο, εννοώ ότι έστειλαν το μήνυμα προς τον Μητσοτάκη, να μην διανοηθεί να προτείνει μια δεύτερη θητεία της σημερινής Προέδρου. Ο σκληρός Καραμανλικός, Γιώργος Βλάχος, ξεκαθάρισε ότι σε κάθε περίπτωση η ψήφος του, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Επειδή, έχω κάνει ένα σχετικό ρεπορτάζ, οφείλω να σας πω ότι σχεδόν όλοι όσοι καταψήφισαν το νόμο για την ισότητα στον γάμο, θα ξαναβγούν στο αντάρτικο στην περίπτωση που ο αρχηγός Κυριάκος, θελήσει να προτείνει την Σακελλαροπούλου.

Προηγούμενο άρθροΔημιουργία θέσεων προσωρινής στάθμευσης ΑΜΕΑ στα λιμάνια Λιμένα και Πρίνου
Επόμενο άρθροΕυρεία σύσκεψη για την πυροπροστασία της Μακεδονίας και της Θράκης