Μαθητές των Παιδικών Χωριών SOS στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη στόλισαν σήμερα 15 μαθητές και μαθήτριες από το Κέντρο Παιδαγωγικής και Μαθησιακής Υποστήριξης Θεσσαλονίκης των Παιδικών Χωριών SOS, συνοδευόμενοι από τους συντονιστές του Πρωθυπουργικού γραφείου Έλενα Σώκου και Γιάννη Παπαγεωργίου.

Τα παιδιά, ηλικίας 8 έως 13 ετών, έφτιαξαν μοναδικά χειροποίητα στολίδια για την περίσταση, τα οποία διακόσμησαν με προσωπικές ευχές και αφιερώσεις. Με τη βοήθεια των συντονιστών του γραφείου, κρέμασαν τα στολίδια στο δέντρο, δημιουργώντας μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αντάλλαξαν ευχές και δώρα, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μοιράστηκαν στιγμές χαράς, συζητώντας για τις αγαπημένες τους δραστηριότητες.

Η δράση αυτή, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί ένδειξη αγάπης και στήριξης προς τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και τους συνοδούς τους, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Hot this week

Δύο εκδηλώσεις για την ανάδειξη σημαντικών αρχαιολογικών σημείωντης Καβάλας και της Θάσου διοργανώνει η Π.Ε. Καβάλας

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος...

Μάκης Παπαδόπουλος: “ΚΑΒΑΛΑ 2036: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ – Ένα εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο”

Η τουριστική επιτυχία μιας πόλης δεν μετριέται μόνο από...

Topics

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι διήμερες εκδηλώσεις Χρώματα & Αρώματα

Από τις διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης -...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες