Τελειωμό φαίνεται να μην έχει το αλαλούμ του έργου της πλατείας Καπνεργάτη! Ο δημαρχος των έργων όπως αρέσκεται να χαριεντίζεται Θεοδωρος Μουριάδης, πελαγοδρομεί μήνες τώρα με αποτέλεσμα περίοικοι, καταστηματάρχες, πεζοί, να κινδυνεύουν καθημερινά από μπάζα, λακούβες, υλικά, θάμνους που έχουν εγκαταληφθεί! Αν μάλιστα κάποιος διερχόμενος έχει και κινητικά προβλήματα το ζήτημα της διέλευσης του καταντά και επικίνδυνο!

Εκεί που πριν μερικές εβδομάδες σκάβαν και μετέφεραν μπάζα, ξανά σκάβουν με αποτέλεσμα να αναρωτιέται κανείς αν ξέρουν τι τους γίνεται! Όσο δε για δικαιολογίες, η ευρηματικότητα τους ανεξάντλητη! Φταίει το κακό το ριζικό μας, ο Υπουργός, ο γαλατάς της γειτονιάς, ο Κάσανδρος, ο πόλεμος, η Μέρκελ που έφυγε χωρίς να τους ρωτήσει, όλοι! Εκτός από την ανεπάρκεια και την ανικανότητα τους. Και φυσικά με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Από κοντά και η παρέα του νομής της εξουσίας. Έφυγα τον Μάρτιο του 2018 από την ΔΕΥΑΚ, έχοντας εξασφαλίσει γραπτά τις εντάξεις των έργων αντικατάστασης δικτύων σε Κηπούπολη και Αμυγδαλεωνα! Έχοντας εξασφαλίσει την χρηματοδότηση του έργου ανίχνευση διαρροών!

4 χρόνια μετά θυμάται το έργο της ανίχνευσης διαρροών ο κακούλης Πρόεδρος της όποτε προκύπτει καμιά διαρροή, ενώ το έργο στον Αμυγδαλεωνα ουσιαστικά δεν έχει ξεκινήσει, ενώ αυτό της Κηπούπολης φαίνεται σταματημένο.

Και όλα αυτά σήμερα με συμπληρωμένα 3 χρόνια στην διοίκηση! Για να μην ανοίξω αλλά θέματα σήμερα!

Προηγούμενο άρθροΟμιλία ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου επί του Σ/Ν: Εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνος και άλλες Διατάξεις αναπτυξιακού χαρακτήρα
Επόμενο άρθροΕυχαριστήρια δήλωση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για την προσφορά της εταιρίας «ΓΚΟΥΣΤΕΡΑ Α.Ε.»