«Από την ιατροδικαστική μας είπαν ότι είχε ρήξη σπλήνας, διάτρηση πνευμόνων, σπασμένα πλευρά, νομίζω κάταγμα στο κεφάλι», αποκαλύπτει στο newsit.gr ο αδερφός της 68χρονης κτηνοτρόφου, που βρέθηκε νεκρή στο ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι Καβάλας και η δολοφονία της έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

«Κάποιος την σκότωσε στο ξύλο και πρέπει να βρεθεί», δηλώνει για τη δολοφονία της 68χρονης ο αδερφός της, η οποία συνέβη την Παρασκευή (3.6.2023) και χθες έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο ο δράστης αναζητείται ακόμα, καθώς οι Αρχές εξετάζουν διάφορα σενάρια.

«Είναι ξεκάθαρο πως έχουμε ανθρωποκτονία και κάποιος σκότωσε την αδερφή μου. Το κορμί της έφερε πολλά χτυπήματα και εσωτερικά και εξωτερικά και αναζητείται αυτός που της το έκανε. Η αδελφή μου έμενε με τον σύζυγο της κοντά στο μαντρί τους και εκεί κοντά μένουν και άλλοι συγγενείς. Την βρήκε νεκρή ο σύζυγος της και ο ανιψιός της», τονίζει ο αδερφός της 68χρονης.

«Η αστυνομία ήδη με διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και πρέπει να την αφήσουμε να κάνει το έργο της και να μην προδικάζουμε καταστάσεις. Ακούγονται πολλά. Η αδελφή μου ήταν ήσυχος άνθρωπος, δεν είχε προβλήματα με κανέναν. Έφερε πολλά και δυνατά χτυπήματα στο σώμα της», επισημαίνει και συνεχίζει:

«Από την ιατροδικαστική μας είπαν ότι είχε ρήξη σπλήνας, διάτρηση πνευμόνων, σπασμένα πλευρά, νομίζω κάταγμα στο κεφάλι και γενικότερα πολλά χτυπήματα. Ήταν δυνατός ξυλοδαρμός. Κάποιος την σκότωσε στο ξύλο και πρέπει να βρεθεί».

Πηγή: www.newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2023 – Τι έδειξαν τα focus groups της ΝΔ: Στόχευση στη Βόρεια Ελλάδα και επισκέψεις σε Μητροπόλεις και μοναστήρια – Πού θα πάνε Άδωνις και Δένδιας
Επόμενο άρθροΣυναγερμός στον Έβρο: Περίπου 80 μετανάστες σε νησίδα στα Μαράσια – Εικόνες από το σημείο