Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης προς τον Υπουργό Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και την οικογένειά του για την απώλεια της μητέρας του Καίτης.

Στις δηλώσεις του ανέφερε ότι «θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον συνάδελφο και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας. Κι εγώ πριν 5 χρόνια περίπου, τέτοιες μέρες, έχασα τη μητέρα μου Γεωργία και μπορώ να καταλάβω την απώλεια. Συλλυπητήρια στον Νίκο και τον πατέρα του τον κ. Γιάννη Παναγιωτόπουλο, άνθρωπο που έδωσε τους αγώνες του για την εμπέδωση της Δημοκρατίας και μέσα από τη θέση του ως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας».

ΕΚΛΟΓΕΣ

Στη συνέχεια είπε ότι «αφήσαμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά, αντιμετωπίσαμε πάρα πολλές προκλήσεις οι οποίες ανέτρεψαν πολλά από αυτά που ξέραμε και περιμέναμε. Οι προκλήσεις ξεκινούσαν από την πανδημία και έφτασαν μέχρι τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Η καθημερινότητα κλονίστηκε παγκοσμίως αλλά καταφέραμε και αντέξαμε. Συνολικά ο τόπος άντεξε και αυτό μένει από το 2022 καθώς υπήρξε σχέδιο, βούληση και αποφασιστικότητα. Έμειναν όρθιες και η οικονομία και η κοινωνία.

Το 2023 θα είναι έτος εκλογών. Είμαστε σε μία προεκλογική περίοδο. Οι εκλογές θα γίνουν Απρίλιο ή Μάιο, σε κάθε περίπτωση είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση της τετραετίας. Είμαι βέβαιος ότι, επειδή ο τόπος δεν αντέχει νέες περιπέτειες, θα ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη μας στην πολιτική δύναμη που εγγυάται την ευθύνη, την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την ευημερία των πολιτών. Θέλω να πιστεύω ότι το 2023 θα είναι πάνω απ’ όλα μια χρονιά ειρήνης και εθνικής ανανέωσης με περισσότερη κανονικότητα, με ατομική και συλλογική ευημερία και πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην προάσπιση των συμφερόντων του έθνους μας. Εφόσον τα καταφέρουμε όλα αυτά, μαζί με την ατομική και οικογενειακή ευτυχία, θα συνθέσουν ένα καλό 2023».

Προηγούμενο άρθροΑχ.Γερόπουλος: Στην εποχή του covid όλοι καταλάβαμε ότι το δημόσιο σύστημα υγείας είναι απαραίτητο και δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό
Επόμενο άρθροΣε καλό δρόμο οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου Καβάλας