Δύο συνεντεύξεις τύπου δόθηκαν χθες το μεσημέρι στη δημοτική βιβλιοθήκη όπου η αντιδήμαρχος Μαρία Φραντζεσκάκη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Θρακική Εστία Καβάλας αλλά και για το Συμβουλευτικών Κέντρο Γυναικών του δήμου Καβάλας.

Η Θρακική Εστία θα πραγματοποιήσει στις 24 και 25 Νοεμβρίου το 11ο πολιτιστικό της διήμερο. Ενώ το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών αύριο Σάββατο στην πλατεία Καπνεργάτη θα πραγματοποιήσει δράση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Νίκος Τσουμπάκης και δύο εκπρόσωποι του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών. Η κ. Φραντζεσκάκη σημείωσε ότι η διήμερη εκδήλωση της Θρακικής Εστίας οργανώνεται για τα εκατό χρόνια από την ίδρυση του δήμου Καβάλας. Χαρακτήρισε ιστορικό το σωματείο που ιδρύθηκε το 1972, τις δραστηριότητες του οποίου στηρίζει ο δήμος Καβάλας.

Ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Νίκος Τσουμπάκης ευχαρίστησε όσους στηρίζουν το 11ο πολιτιστικό διήμερο, που παράλληλα θα είναι και η τρίτη συνάντηση χορευτικών τμημάτων Θρακικών Εστιών από την Καβάλα, τη Δράμα και τις Σέρρες. Το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων θα είναι πλούσιο και γεμάτο από χρώματα και αρώματα της Θράκης. Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 7:00 το απόγευμα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση από την ΠΝΟΗ και τον «Άγιο Νέστωρα» για τους μαθητές του σχολείου Ποταμουδίων
Επόμενο άρθροΈνας βοτανικός κήπος στον Αμυγδαλεώνα – Πρόταση του Γυμνασίου για τον πρώην δημοτικό λαχανόκηπο