Σε λιγότερο από 24 ώρες το Μουντιάλ κάνει σέντρα στο Κατάρ, με τους διοργανωτές να επιδιώκουν να εντυπωσιάσουν με την τελετή έναρξης, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν μυστικά.

Μια ημέρα πριν την έναρξη του Μουντιάλ, οι φίλαθλοι ανεβάζουν τη διάθεση έξω από τα γήπεδα, οι διοργανωτές ετοιμάζουν μια φαντασμαγορική γιορτή, αλλά κρατούν επτασφράγιστο μυστικό την τελετή έναρξης της Κυριακής.

Σήμερα πάντως, με ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα, ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, υποστήριξε πλήρως τη διοργάνωση του Κατάρ, εξαπολύοντας επίθεση στη Δύση.

Έκανε λόγο για υποκρισία αναφορικά με τα επικριτικά δημοσιεύματα που προηγήθηκαν, για τα εργατικά δυστυχήματα και την καταπίεση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Την ίδια στιγμή, η Ντόχα κινείται σε ρυθμούς παγκοσμίου κυπέλλου. Φυσικά, τους δικούς του οπαδούς στο Κατάρ έχει και ο Λιονέλ Μέσι.

Την ώρα που οι πρωταγωνιστές των γηπέδων προετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, ο Χοσέ Γκαγιά αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και την διοργάνωση του Κατάρ.

Ο Ισπανός μπακ τραυματίστηκε στην προπόνηση και τέθηκε εκτός αποστολής από την Φούρια Ρόχας.

Προηγούμενο άρθροPanic button: Βήμα βήμα η διαδικασία – Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Επόμενο άρθροΘανάσιμος τραυματισμός 32χρονης στην Καβάλα