Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), καθηγητής Σταύρος Βαλσαμίδης και ο Διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Λογιστικής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΔΙΠΑΕ, καθηγητής Αθανάσιος Μανδήλας, υπέγραψαν την Τετάρτη 13 Απριλίου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Μνημόνιο Συνεργασίας επί κάθε επιστημονικού, ακαδημαϊκού και επαγγελματικού αντικειμένου που άπτεται των κοινών στόχων, σκοπών και δράσεών του.

Ειδικότερα αντικείμενο αυτής της συνεργασίας θα είναι η υλοποίηση μελετών, ερευνών, σεμιναρίων ή ανταλλαγή τεχνογνωσίας.
Μετά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα μνημόνιο με αναπτυξιακό αλλά και παραγωγικό χαρακτήρα. Επιπρόσθετα είναι ιδιαίτερα επίκαιρο και με ένα ιδιάζοντα συμβολικό χαρακτήρα σε μια περίοδο που τίθενται θέματα, πιθανών λουκέτων σε τμήματα του ΔΙΠΑΕ. Οφείλουμε όλοι μας σαν τοπική κοινωνία, σαν φορείς, ατομικά αλλά και συνολικά να στηρίξουμε την παραμονή, ενίσχυση και ανάπτυξη των Τμημάτων του ΔΙΠΑΕ, το οποίο με τη διαχρονική του παρουσία στα εκπαιδευτικά δρώμενα της περιοχής προσδίδει μόνο προστιθέμενη πολυεπίπεδη αξία στην ΠΕ Καβάλας και στην ευρύτερη Περιφέρειά μας».

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη και δηλώσεις του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για την Ακτή Καλαμίτσας
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Με τη συμφωνία Μουριάδη για την Καλαμίτσα, ο Δήμος θα πληρώνει 200.000 ευρώ τον χρόνο και οι Καβαλιώτες ένα πολύ ακριβό εισιτήριο στην ΕΤΑΔ…