«Μικρότητες» χαρακτήρισε την κριτική που δέχθηκε από τοπική εφημερίδα, η πολιτευτής της ΝΔ κα Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, για το γεγονός ότι παραβρέθηκε στην πολιτική εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου κ. Μάκη Παπαδόπουλου. Όπως εξήγησε, δέχθηκε την πρόσκληση από την κα Γαρυφάλλου με την οποία της συνδέει μακρόχρονη φιλία και δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση με κομματική ιδιότητα.

Η κα Χατζηκωνσταντίνου μίλησε αρχικά για την εκδήλωση της κοπής πίτας της ΝΟΔΕ λέγοντας ότι «είχε πάρα πολύ κόσμο. Ήταν όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ενωτική εκδήλωση και η παρουσία του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου έδωσε αυτόν τον τόνο. Έδωσε το μήνυμα ενόψει εκλογών».

Για το θέμα της παρουσίας της στην πολιτική εκδήλωση του κ. Μάκη Παπαδόπουλου, είπε ότι «υπήρξε μία τοποθέτηση από ένα Μέσο, έχοντας μία προσωπική άποψη τη οποία δεν εξέφρασαν άλλοι δημοσιογράφοι. Μπορεί να έχει ο καθένας την άποψή του και ίσως να θέλει να δημιουργήσει κάποιες εντυπώσεις. Δεν θα κρίνω αυτό. Ο καθένας στα πλαίσια της δημοσιογραφικής του ιδιότητας ασκεί κάποια κριτική, Αυτό, βέβαια, που δεν πρέπει να κάνει και νομίζω ότι είναι και στα πλαίσια του δημοσιογραφικού πολιτισμού αλλά και του πολιτικού πολιτισμού, είναι να υποδεικνύει συμπεριφορές. Αυτό που είπε και ο κ. Μεϊμαράκης στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ. Στο πλαίσιο αυτών των πολλών εκλογικών αναμετρήσεων οι υποψήφιοι δημοτικοί απευθύνονται στους δημότες τους, οι περιφερειακοί στην περιφέρειά τους και όσοι είναι σε επίπεδο εκλογών και ευρωβουλής, οι πολιτευτές απευθύνονται σε όλη την κοινωνία. Και πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην υποκρινόμαστε. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι σ’ αυτήν τη διαδικασία των 2-3 μηνών όπου όλοι μας πηγαίνουμε στις προσκλήσεις που αφορούν πίτες, συλλόγους, πολιτιστικούς, συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις και σε προσκλήσεις που μας τιμούν και που υπάρχουν πάρα πολλά «γαλάζια» στελέχη. Έχω, οικογενειακά, μία πάρα πολύ μακρά φιλία τουλάχιστον από την πλευρά του πατέρα μου, με την οικογένεια Γαρυφάλλου. Η κα Τζένη Γαρυφάλλου ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη της ΝΟΔΕ. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες από την ίδια, μου έχει περιγράψει τους αγώνες της. Ανταποκρίθηκα στην πρόσκλησή της και με έχει τιμήσει πολλές φορές και σε άλλες εκδηλώσεις που έχω κάνει, είτε φιλανθρωπικού είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Και πράγματι, πέρασα για έναν προσωπικό χαιρετισμό στους ανθρώπους χωρίς να δώσω ένα δημόσιο χαρακτήρα στη δική μου παρουσία, ούτε να πάρω το λόγο, ούτε να ζητήσω κομμάτι από την πίτα. Γιατί, ακριβώς, υπήρχαν πολλοί φίλοι τους οποίους κι εγώ χαιρέτισα. Δεν ξέρω αν αυτό το θέμα είναι τόσο μείζονος σημασίας και δεν ξέρω για τι δεν ρωτήθηκα. Γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να διαστρεβλώσει. Είναι δικαίωμα του καθενός. Εγώ έχω δώσει και την πολιτική μου ταυτότητα και την κομματική. Και νομίζω ότι πολύ συχνά με καλούν και βγαίνω, δημοσίως εκφράζω ότι επιδιώκω κι εγώ να γίνει γαλάζια η βόρεια Ελλάδα και πολύ περισσότερο η Καβάλα που μας ενδιαφέρει σε όλα τα επίπεδα. Γιατί αυτό αξίζει. Να θέτουμε μπροστά το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, τη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στα στελέχη της και τόσο η κα Τσανάκα και ο κ. Μέτιος έχουν δείξει τα δείγματα γραφής και σε επίπεδο συνεργασίας με τους υπόλοιπους πολιτευτές. Συνεπώς, είναι μικρότητες θα έλεγα. Κι εγώ συνεχίζω να έχω έναν κοινωνικό και πολιτικό πολιτισμό τον οποίο δεν θα διστάσω να εκφράζω δημοσίως και να έχω φιλικές σχέσεις τις οποίες κανένας και κανένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης δεν θα μου ποινικοποιήσει».

Προηγούμενο άρθροΟ ΑΟΚ την Κυριακή παίζει τα ρέστα του σε παιχνίδι κλειδί με τον Πανσερραϊκο
Επόμενο άρθροΣτόχος του Δήμου Θάσου, η κατασκευή λιμανιού για κρουαζιερόπλοια και μεγάλα πλοία