Η πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με τη νέα του σύνθεση μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους υπουργούς του να εκπέμψουν ένα μήνυμα «συνολικής επανεκκίνησης», επισημαίνοντας πως, παρά τις δεδομένες δυσκολίες τις προεκλογικής μάχης, «η επόμενη ημέρα βρίσκει την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας πρώτη και την Ελλάδα ευρωπαϊκό πυλώνα σταθερότητας». Τόνισε επίσης πως δεν πρέπει να ξεχαστεί το μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι «Μας ζήτησαν ουσιαστικά περισσότερη δουλειά και λιγότερα λάθη, με καλύτερα αποτελέσματα και μικρότερες καθυστερήσεις, σε μια πορεία χωρίς υποκριτικές στροφές προς τα δεξιά, προς τα αριστερά, προς το κέντρο, με κατεύθυνση μόνο μπροστά» είπε.

«Χρειαζόμαστε ένα επιτελείο μάχης» είπε, σημειώνοντας ότι θα είναι αυστηρός «όπως και οι πολίτες που μας κρίνουν», σε ό,τι αφορά την εργατικότητα και την αφοσίωση της κυβέρνησης, που είναι «κλειδί» για την επιτυχία.

Ο Πρωθυπουργός είπε ότι η σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου καθορίζεται πάντα με βάση τις ανάγκες.

Υπογράμμισε ότι η καλή συνεργασία είναι απαραίτητη και τόνισε ότι όταν δεν υπάρχει, την ευθύνη την έχει ο προϊστάμενος και όχι ο υφιστάμενος.

«Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα» , ανέφερε και νομίζω ότι αν με τρεις μόνο λέξεις θέλω να εκφράσω την προοπτική που εμείς πρέπει να δώσουμε στους πολίτες είναι “μαζί στα καλύτερα”.« Στο χέρι μας είναι να κάνουμε νικηφόρα και αυτή τη νέα αρχή και να ανταποκριθούμε στις δικαιολογημένα υψηλές προσδοκίες των πολιτών».

Προηγούμενο άρθροΘρίλερ στη Θάσο: Εντοπίστηκε ανθρώπινο κρανίο στη θάλασσα
Επόμενο άρθροΠαναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός 87-82 : Σλούκας ο μύθος, τα πήρε όλα… και τα σήκωσε!