Αναφορά στο περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» χωρίς να τον κατονομάζει, έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως οι πολίτες έχουν υψηλές απαιτήσεις ως προς τη συμπεριφορά των πολιτικών.

«Νομίζω ότι τίποτα δεν ενοχλεί τους πολίτες περισσότερο από συμπεριφορές όσων κατέχουν εξουσία, οι οποίες προβάλλουν μια εικόνα ότι οι πολιτικοί είναι σε μια διαφορετική συνομοταξία πολιτών που μπορούν να φέρονται με έναν τρόπο διαφορετικό από αυτόν που θα φερόταν ένας πολίτης» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Τέτοιες συμπεριφορές» συμπλήρωσε «δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές γιατί τραυματίζουν συνολικά την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τους νέους διορισμούς στην Παιδεία κάνοντας λόγο για μια σημαντική μεταρρύθμιση που βοηθάει στο ανθρώπινο δυναμικό. Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης, και υπογράμμισε τις νέες επενδύσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Προσφάτως, όπως είπε, επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο στου Ρέντη και είδε από κοντά τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία που θα δοθούν σε κυκλοφορία.

Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι σήμερα συμπληρώνονται 9 χρόνια από το δημοψήφισμα του ‘15 το οποίο όπως είπε αποτέλεσε ένα κρεσέντο λαϊκισμού.

Προηγούμενο άρθροH Energean Χορηγός στο 67ο Φεστιβάλ Φιλίππων στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΗ Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει την επανέκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Σαμοθράκης