Για τον Έβρο ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι είναι μία περιοχή στρατηγικής σημασίας, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη κι έχει καταστεί κόμβος ενεργειακός, διαμετακομιστικός και όλα αυτά προσφέρουν τεράστιες αναπτυξιακές ευκαιρίες.
“Θέλω να σας ζητήσω να βάλουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές, διαφωνίες πάντα μπορούν να υπάρχουν σε τοπικό επίπεδο, ξέρω ότι οι εκλογές της αυτοδιοίκησης πάντα μπορούν να προκαλούν κάποιες συγκρούσεις και να εξάπτουν και τα πάθη, ας αφήσουμε, λοιπόν, όλα αυτά στην άκρη, πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά, η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή και το βράδυ της Κυριακής που μας έρχεται ο Χρήστος Μέτιος να συνεχίσει να είναι περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”, επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του σε πολίτες Αλεξανδρούπολης.

“Σήμερα είμαστε εδώ για να στηρίξω με την προσωπική μου παρουσία την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και σημείωσε ότι “ο Χρήστος και η ομάδα του έχουν δρομολογήσει τα τελευταία χρόνια ένα σημαντικό έργο το οποίο γίνεται ευρύτερα στην περιφέρεια, αλλά και ειδικά εδώ στον Έβρο”.

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης από Έβρο: «Δεν εφησυχάζουμε, κάθε κρίση μπορεί να είναι αφορμή για μεταναστευτικές ροές»
Επόμενο άρθροΟ πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς μαίνεται καθώς ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων αυξάνεται στη Γάζα