«Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, ώστε οι εκλογές της άνοιξης να φέρουν μαζί τους μια νέα άνοιξη στον τόπο με ισχυρή εντολή για την αυτοδύναμη Ελλάδα και την αυτοδύναμη ΝΔ» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.

Καταπατημένα ακίνητα: Διευκρινίσεις Μητσοτάκη για τη ρύθμιση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «η χώρα από όλες τις εξωγενείς κρίσεις έχει κατοχυρώσει την εσωτερική σταθερότητα και από τη σταθερότητα περνά τώρα στο αποτέλεσμα, στην πρόοδο, στην προκοπή. Οι Ελληνίδες και Έλληνες συγκρίνουν και κρίνουν, μπορούν να ξεχωρίζουν την πράξη από το ψέμα και τη λύση από το πρόβλημα. Σύντομα θα προσφέρουν στη χώρα σιγουριά, συνέπεια, συνέχεια και σταθερότητα. Στο μεταξύ εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον πολίτη, να νιώθουμε, να ακούμε, να προσπαθούμε ώστε οι εκλογές της άνοιξης να φέρουν μαζί τους μια νέα άνοιξη στον τόπο με ισχυρή εντολή για την αυτοδύναμη Ελλάδα και την αυτοδύναμη ΝΔ».

Αναφερόμενος στην Αξιωματική Αντιπολίτευση ο Πρωθυπουργός διερωτήθηκε: «Πώς απαντάτε σε όλα αυτά; Γυρίζοντας την πλάτη σας στην ψήφισή τους. Απόντες ήσαστε και από τις αυξήσεις στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, απόντες και στην ψηφοφορία για την καθιέρωση δικαιωμάτων για τους συμπολίτες μας με αναπηρία. Δεν είναι μόνο μια προσβλητική στάση για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Παίρνετε διαζύγιο από την κοινωνία. Μονίμως παρόντες στην τοξικότητα και τον διχασμό και μονίμως απόντες από μέτρα στήριξης της κοινωνίας.

Προηγούμενο άρθροΑγιαστική τελετή στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Καβάλας
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Την Πέμπτη θα αποζημιωθούν γεωργοί και κτηνοτρόφοι που υπέστησαν ζημίες εντός του 2022