Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Κουτούκι του Σαρρή πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του προσωπικού και η κοπή της Βασιλόπιτας του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΛΥΔΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φ.Ν.Θ. κ. Στεφάνου.
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Κέντρου κ. Κωνσταντίνος Ζαχαράκης εξέφρασε την ευαρέσκεια του για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, το οποίο προσφέρει το ιατρικό, θεραπευτικό, νοσηλευτικό και το υπόλοιπο προσωπικό επισημαίνοντας πως κάθε χρόνο θα πρέπει να είναι ο σημαντικότερος στόχος όλων.
Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας τιμήθηκε ο ιατρός καρδιολόγος κ. Ευάγγελος Μαντζαλάρδας σε αναγνώριση της προσφοράς του προς τους ασθενείς. Τέλος η βραδιά συνεχίστηκε με το αμείωτο γλέντι του προσωπικού.

Προηγούμενο άρθροΑΣΕΠ: Βγήκε η προκήρυξη για τις 1.213 μόνιμες προσλήψεις στη δημοτική αστυνομία- Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις
Επόμενο άρθροΟ διευθύνων σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Λ. Τσαταλμπασίδης σημειώνει ότι ο Οργανισμός είναι ένα καλό εργαλείο