Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερατεινού σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου για τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας «Κούλουμα 2016».  
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Νέστου κ. Βαγγέλης Τσομπανόπουλος , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Καραγεωργίου , ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Χατζηγερακούδης , ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Αργυρέλης Μιχάλης ,η Αντιπρόεδρος της ΕυΝεστίας κα Αργυρέλη Ελένη , ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Διαμερίσματος κ. Μπαμπαλής Στυλιανός και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Το αδιαχώρητο έγινε από το πλήθος κόσμου που ήρθαν να διασκεδάσουν στο σύλλογο μας , αφού η αίθουσα οπού έγινε η εκδήλωση ήταν ασφυκτικά γεμάτη με αποτέλεσμα πολλοί επισκέπτες να αποχωρήσουν.Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν χοροί της Θράκης από παιδικό και προπαιδικο τμήμα του χορευτικού υπό το άγρυπνο βλέμμα του χοροδιδασκάλου μας κ. Σάκη Φεσατίδη.

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Καθαρά Δευτέρα στο Αγίασμα
Επόμενο άρθροΣύσταση επιτροπής για το 12%-4% αποφάσισαν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης